Merchandise Novosti Akcije

Učinkovito suzbijanje nametnika

Učinkovito suzbijanje nametnika

Ako želite osigurati najveći mogući urod i najbolju kakvoću Vaših biljaka kanabisa, neophodno je učinkovito suzbijanje nametnika!

Uložili ste svoju krv, znoj i suze u uzgoj vrhunskih biljaka kanabisa na otvorenom koje daju visokokvalitetne pupoljke i izvrstan urod. Posljednje što svaki uzgajivač želi vidjeti je da su pupoljci ili biljke kanabisa uništeni od nametnika. Srećom, postoji niz različitih proizvoda kojima možete smanjiti vjerojatnost da nametnici unište vaše dragocjene biljke kanabisa!

U sljedećem članku pobliže ćemo pogledati koji su proizvodi za suzbijanje nametnika ključni za uspješan rast vaših biljaka, koji su rizici povezani s njihovom upotrebom na biljkama, kako mogu imati koristi za kvalitetu kanabisa i kako pravilno koristiti različite proizvode za suzbijanje nametnika.

Preporučeni proizvodi za suzbijanje štetočina.

U suzbijanju štetočina razlikujemo proizvode za prevenciju (sprječavanje štetočina) i liječenje (liječenje ili ublažavanje problema sa štetočinama).

Preporučeni proizvodi za suzbijanje štetočina - prevencija

Preventiva pri zatiranju škodljivcev na konopolji - Dislike

Biobizz Leaf Coat 500 ml

Može se koristiti tokom cijelog životnog ciklusa biljke. Leaf Coat™ je proizvod, napravljen od prirodnog lateksa, koji je razvijen za sprečavanje isparevanja. Djeluje tako da stvori 1,5 mikronsku debelu elastičnu površinu na lišču, koja štiti biljku od razvoja bolesti i štetnika - taj elastični sloj sadrži mikroelemente i druge nutritivne tvari koje biljke trebaju. Ima prijatni miris, u suprotnosti od sintetičnih i ostalih proizvoda, ne nadražuje i siguran je za upotrebu. Vrlo je upotrebljiv također i za zaštitu biljke od jesenske plijesni!

Više o ovom proizvodu

Preventiva pri zatiranju škodljivcev

Cannacure 750 ml

Plijesni, štitasti moljci, uši, sipkavi kukci, svijet je pun bolesti, štetočina i parazita koji čekaju priliku, da napadnu vaše biljke i unište urod. Dakako, da želite zaštititi vaše biljke na najbolji mogući način. Jaki pesticidi i kemikalije, mogli bi riješiti ovaj problem ali oni zagađuju tlo i truju cvijeće te plodove. Uglavnom, tradicionalni nadzor bolesti i štetočina jednostavno ne djeluju dovoljno dobro.

Više o ovom proizvodu

Preporučeni proizvodi za suzbijanje štetočina - liječenje.

Uničevanje škodljivcev na konopolji - Dislike

Dislike 100 ml

Dislike sprečava probleme s insektima koji lete, sisaju ili puze, gnijezde se na ili oko biljke. Preventivna upotreba Dislike sprečava probleme sa paukovima, grinjama, lisicama i lisnim ušijem. Dislike sadrži vlastitu mješavinu esencijalnih ulja za odbijanje insekata. Dislike je 100 % organski proizvod.

Više o ovom proizvodu

Zatiranje škodljivcev - preprečevanje rdečega pajka

Spidermite Control Concentrate 300 ml

Growth Technology Spidermite Control je 100 % prirodni Bio razaratelj crvenog pauka i mnogih drugih insekata, crva, uši i grinja! Kontrola grinje je sastavni dio uspješnog uzgoja. To je osobito važno u zatvorenom prostoru ili u staklenicima, gdje grinje imaju idealne uvjete. SMC se sastoji od prirodnih organskih biljnih ulja i ekstrakata koji brzo uništi grinje i smanji štete koje mogu uzrokovati.

Više o ovom proizvodu

Zašto je suzbijanje nametnika bitno za rast?

Kada je riječ o uzgoju na otvorenom, čak i najoprezniji uzgajivači ne mogu spriječiti napadaje nametnika i uništavanje njihovih biljaka kanabisa. Uz sve što majka priroda nudi, gotovo je nemoguće zaštititi svoje biljke kanabisa na otvorenom bez pesticida. S pravim vrstama pesticida moći ćete zaštititi svoje biljke kanabisa na otvorenom od gotovo svih nametnika.

Pravilni proizvodi zaštitit će Vaše biljke kanabisa u fazi vegetacije i cvjetanja, osiguravši više cvjetova bolje kakvoće.

Koji su rizici?

Kod oštrih kemijskih pesticida, rizik od apsorpcije tih kemikalija uvijek se mora uzeti u obzir pri konzumaciji uzgojenog cvijeta. Najsigurnija opcija je držati se organskih proizvoda, stvoreni da budu zdravi za Vas i za Vaše biljke kanabisa, dok se istovremeno učinkovito bore protiv nametnika. Uvijek birajte 100% organske proizvode!

Kako suzbijanje štetočina ima koristi za kvalitetu biljaka?

Što više možete smanjiti utjecaj nametnika na biljke kanabisa, to će cvjetanje Vaše biljke biti bolje. Snažan rast podrazumijeva zdravije biljke kanabisa koje će dati veće, jače i kvalitetnije pupoljke. Na kraju krajeva, što je veći i bolji urod, to je bolje za Vas i Vašu žetvu!

Kako pravilno koristiti proizvode za suzbijanje nametnika?

Bez obzira koju vrstu proizvoda koristite, uvijek pažljivo pročitajte upute proizvođača. Nisu svi proizvodi isti, a svaki će imati različite upute o primjeni kako bi se postigle maksimalne moguće koristi.

  • Uvijek pažljivo pročitajte upute.
  • Prije prskanja biljaka, testirajte mali broj sredstava za suzbijanje nametnika na jednoj biljci.
  •  Više temperature zahtijevaju učestalije prskanje.
  • Izbjegavajte uporabu tijekom faze cvatnje odnosno ne koristiti na/po cvijetima.

Zaključak

Bez obzira na Vaše najbolje namjere i oprez, uzgoj biljaka na otvorenom također je otvoren za nametnike, a posljednje što želimo vidjeti su uništene biljke. Stoga vam preporučujemo da redovito koristite proizvode za suzbijanje štetočina jer ćete tako osigurati veći i kvalitetniji urod. Ako želite saznati više ili pak želite podijeliti koji savjet, molimo da u nastavku ostavite komentar.

Preporučeni članci: