Više Pogleda

Waterfarm

530,71 hr

Na Zalihi

SKU: CMVHY006
Proizvođač:
530,71 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaHidroponija)    (HidroponijaKružni sustavi)  

Detalji

General Hydroponics Waterfarm

Waterfarm je vrlo maleni hidro sustav američkog proizvođača General Hidroponics. Vaze imaju raznoliku upotrebljivost. Njih možemo koristiti za malene ali i velike biljke. Vaze možete držati u zatvorenom prostoru, dnevnom boravku ili stakleniku. Da bi se postiglo najbolje rezultate je potrebno održavati vrlo visoki nivo kisika u nutritivnoj otopini, a također za najbolje rezultate preporučujemo temperaturu od 24 °C.

Tehnički slično AquaFarm-u, WaterFarm razlikuje se samo u veličini i cijeni. Komora, gdje biljka raste, podignuta je iznad spremnika koji je ispunjen s hranjivom otopinom. Zračna pumpa pokreće hranjivu otopinu prema gore kroz cijev crpke u "jet-ring" (prsten za kapanje), koji onda kaplje kroz glinopor. To donosi kisik hranjivoj tvari i kontinuirano navodnjava korijen i potiče rast biljaka. WaterFarm sustav pruža vrhunske performanse. Vrlo je jednostavan za korištenje i povoljan. Kapaciteta na vazu je od 1 do 6 biljkaka, zavisi o veličini biljke.


SVOJSTVA

 • U staklenicima, matične biljke
 • Kod kuće, za ukrasne ili kulinarske biljke svih veličina
 • U kuhinji, svježe začinsko bilje za korištenje uz kuvanje
 • Oni se također koriste u istraživačkim laboratorijima, sveučilištima i školama
 • Može se postaviti svuda; u dnevu sobu, u uredu, na trijemu ili u stakleniku
 • Zamjena vode svakih 14 dana

Navodila

DIMENZIJE 30,5 x 30,5 x 37 cm
KAPACITETA SPREMNIKA 12 litara
MATERIJAL Čvrsta reciklirana plastika
BROJ BILJAKA 1 - 6
SUPSTRAT Glinopor (ekspandirana glina)
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori