AKCIJE SJEMENKE! 1+1 FREE NA RQS FEMINIZIRANA I -30% NA DINAFEM AUTO

Više Pogleda

Ventilacijski set 460 m³/h

1.033,27 hr

Na Zalihi

SKU: KIT40
1.033,27 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVentilacija)    (VentilacijaVentilacijski kompleti)  

Detalji

Ventilacijski set 460 m³/h

Ispravna ventilacija šatora bitna je za zdrav rast biljaka, a ispravna filtracija jednako je bitna za čišćenje zraka i uklanjanje svih mirisa. Zrak u šatoru bi trebali zamijeniti najmanje svakih 5 minuta kada su svjetla upaljena, pa čak i brže ako se vaše okruženje krpi za borbu protiv vrućine. Kada je riječ o rastu u zatvorenom prostoru, vrlo je važno, da kontrolirate okoliš. Za to je potreban dobar sustav ventilacije.


SET SADRŽI:

 • Ventilator VK150 - maksimalni protok je 460 m³/h
 • Filter sa aktivnim ugljenom promjera 125 mm - protok 480 m³/h
 • Cijev za prozračivanje promjera 165 mm - 3 m
 • Električni kabel sa utičnicom Schuko - 1,5 m
 • Plastična reducirka za cijev 150 > 125 mm


VENTILATOR VK 150

 • Vents VK ventilatori koriste se u ventilacijskim sustavima u komercijalnim, poslovnim i drugim prostorima. Ventilator je kompatibilan s cijevima za prezračivanje od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm i Ø 315 mm. Zbog robusne plastike, iz koje je izgrađena, ventilatori su otporni na koroziju. Idealno su rješenje za montažu ispušnih ventilacijskih sustava u vlažnim prostorijama kao što su kupaonice, kuhinje, itd.. Kućište je izrađeno od visokokvalitetne izdržljive ABS plastike. Opremljeni su s vodonepropusnim preklopnikom. Ventilatori, s unatrag zakrivljenim lopaticama, vođeni su s jednofaznim asinkronskim AC motorom sa sljedećim karakteristikama: Dinamički uravnoteženi rotor s unatrag zakrivljenim lopaticama. Zaštita od pregrijavanja s automatskim ponovnim pokretanjem. Kuglične ležajeve, koji su korišteni u motoru, nije potrebno održavati i imaju najmanje 40.000 sati rada.
 • SVOJSTVA: Protok zraka - 460 m³/h; Promjer - 150 mm


FILTER PK 125

 • Prima Klima PK125 filter sa aktivnim ugljenom omogućuje potpuno uništenje svih mirisa, tako da iz prostora izlazi samo čisti zrak. Sastavljen je od metalnog dijela u kojem se nalaze maleni komadići aktivnog ugljena. Sve je zajedno omotano filcem (Fleece Filter) koji sprječava, da se maleni dijelovi ne rastresu. Montira se u unutarnji dio "Grow Room-a".
 • SVOJSTVA: Protok zraka - 480 m³/h; Promjer - 125 mm


CIJEV ALU 165 mm

 • Vrlo savitljiva i izdržljiva aluminijska fleksibilna cijev za ventilaciju! Ako namjeravate izgraditi zatvoreni hidroponski sustav za uzgoj, morat ćete instalirati sustav za ventilaciju kako bi doveo svježi zrak u prostoriji i odveo vrući zrak iz prostorije i najlakši način da to učinite je s nekoliko fenova, s priključcima i ventilacijskima kanalima. Fleksibilne cijevi od aluminija može se koristiti za povezivanje svih ventilacijskih elemenata zajedno da bi stvorile zatvoreni prolaz, što će omogućiti da zrak prođe kroz njega u smjeru protoka ventilatora, ili opskrbom ili crpljenja zraka iz prostora. Prilikom postavljanja cijevi, pobrinite se da je što manje krivina (prevelik broj krivina može smanjiti protok zraka). Aluminijsku cijev možete povezati s trakom ili sa srebrnim reflektirajućim trakom.
 • SVOJSTVA: Dužina - 3 m; Promjer - 165 mm


ELEKTRIČNI KABEL S UTIKAČEM SCHUKO

 • Sa njime spajamo prigušnicu ili neki drugi aparat na električni sustav.
 • SVOJSTVA: Dužina - 1,5 m; Broj žila - 3 x 1 mm; Tip kabla - Schuko napojni


PLASTIČNA REDUCIRKA ZA CIJEV 150 > 125 mm

 • Za spojeve zračnih kanala koji se koriste u stambenim, javnim i industrijskim sustavima ventilacije. Za spajanje različitih zračnih kanala i njihovu integraciju u složene ventilacijske sustave. Reduktor je za spajanje dva kanala za zrak s različitim promjerima. Komponente ventilacijskog sustava fiksiraju se stezaljkama ili bilo kojim drugim sredstvima za pričvršćivanje
 • SVOJSTVA: Promjer 1 - 150 mm; Promjer 2 - 125 mm

Navodila

VENTILATOR VK150

PROIZVOĐAĆ Vents
MODEL VK 150
PROTOK 460 m³/h
PROMJER 150 mm
SNAGA 64 W
POTROŠNJA 80 W - 0,08 kW
RPM (okretaja u minuti) 2725 min-1
GLASNOST / BUKA (na m³) 46 dBA
MAX TEMPERATURA ZRAKA od -25 оC do 55 оC
NAPON 220 V - 240 V
STRUJA 0,35 A
FREKVENCIJA 50 Hz
STUPANJ ZAŠTITE IPX4
TEŽINA 3,3 kg


FILTER PK125

PROIZVOĐAĆ Prima Klima
MODEL PK 125
MAX PROTOK 480 m³/h
PREPORUČENI PROTOK 360 m³/h
PROMJER NASTAVKA 125 mm
PROMJER FILTRA 180 mm
DUŽINA 400 mm
MAX TEMPERATURA 80 °C
MAX VLAGA 70 %
TEŽINA 3,6 kg
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori