KUPIŠ 1, DOBIJEŠ 2! AKCIJA NA SJEMENKE RQS AUTO. VIŠE ...

Više Pogleda

Filtar sa aktivnim ugljenom CAN 350

1.973,36 hr

Na Zalihi

SKU: 9932
Proizvođač:

Karbonski filtar za vrhunsko prirodno čišćenje zraka Can-Filters CAN 350 s protokom zraka do 900 m³/h.

1.973,36 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVentilacija)    (VentilacijaPročišćavanje zraka)  

Detalji

Karbonski filtar za izvrsno prirodno čišćenje zraka Can-Filters CAN 350  (713 - 900 m³/h)

Filtri sa aktivnim ugljenom nizozemskog proizvođača Can Filters su među najpopularnijim filterima za indoor uzgoj biljaka. Njihova kvaliteta je neograničena, jer imaju mogućnost ponovnog punjenja, što predstavlja veliku cijenovnu uštedu te funkcionalnost. Filtar sa aktivnim ugljenom se spaja na odvodni dio ventilacije. Omogućuje potpuno uništenje svih mirisa, tako da iz prostora izlazi samo čisti zrak. Sastavljen je od metalnog dijela u kojem se nalaze maleni komadići aktivnog ugljena. Sve je zajedno omotano filcem koji sprječava, da se maleni dijelovi ne rastresu. Montira se u unutarnji dio "Grow Room-a".


SVOJSTVA

 • Premium filtar je vrlo lagan
 • Izrađen je od kvalitetnih materijala
 • Sastoji se od metalnog tijela koji sadrži male čestice aktivnog ugljena
 • Zadržava i najmanje čestice
 • Uložak od ugljika omotan je filcom kako bi zadržao veće čestice
 • Prirubnica je uključena u cijenuNavodila

PROIZVOĐAĆ Can-Filters
MODEL CAN 350
MAX PROTOK 900 m³/h
OPTIMALNI PROTOK 713 m³/h
PROMJER FLANŽE / PRIRUBNICE 160 mm
MAX VLAGA 70 %
MAX TEMPERATURA 80 °C
VIŠINA FILTRA 50 cm
PROMJER FILTRA 40 cm
DEBELINA UGLJENA 6,5 cm
TEŽINA FILTRA 27 kg
TEŽINA UGLJENA 17 kg
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori