Više Pogleda

Plagron Pure Zym 250 ml

75,62 hr

Na Zalihi

SKU: CINAD068
Proizvođač: Plagron

Plagron Pure Zym poboljšava zemlju pomoču prirodnih enzima. Promiče ubrzano razlaganje mrtvog biljnog materijala. To uzrokuje oslobađanje dodatnih hranjivih sastojaka koji potiču život tla.

75,62 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiGnojiva)  

Detalji

Poboljšivač zemlje Plagron Pure Zym 250 ml

Ubrzava apsorpciju hranjivih tvari i smanjuje rizik od bolesti! Enzimi su specializirane proteinske molekule, koje proizvode bakterije i plijesni. Oni djeluju kao predstavnici pospješivača tj. katalizatora beskonačnim biokemičkim procesima, u kojima se molekule mjenjaju. Bio katalizator pospješuje tj. potiče raspad skupina pektina i celuloze u odumrlim djelovima biljke, prvenstveno korijenja, a time proizvodi hranjive tvari za mikroorganizme i bilje. Korijenje absorbira hranjive tvari, koje im mikroorganizmi osiguravaju. Širenje mikrorganizama oko korijenskog sistema povećava kapacitet absorbiranja biljke. Za dobar korijenski sistem je značajna razvijenost, preko koje absorbiraju dvovalentne elemente, kao što su kalcij, magnezij i željezo. Mikroorganizmi štite i od patogenimi klica. Enzime možete upotrebljavati prije i u razdoblju rasta.


UPUTSTVA

 • Dobro protresite pre upotrebe
 • Koristite tu hranjivu otopinu pored svakog navodnjavanja do trećeg tjedna cvjetenja
 • Koristite Pure Zym za ispiranje podlage u slučaju ponovne upotrebe


DOZIRANJE

 • 1 ml Pure Zym na 1 L vode (1 : 1000)


SASTAV

 • Voda, sorbitol, šećer, encimi-celulaze, encimi-pektinaze
 • Stabilizirana otopina encima s deklariranom aktivnostjom: 25 BPU en 2 FBG
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom (NESTPAY). Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.