Merchandise Novosti Akcije

Startrex 5000 g

SKU : 2330

Biotabs Startrex je regenerator tla i 100 % organsko gnojivo s visokim sadržajem probiotičkih bakterija.

Više
68,00 €

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Treba li vam bolja cijena za ovaj proizvod?

Zatražite bolju cijenu za ovaj proizvod. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Organsko gnojivo za poboljšanje tla Biotabs Startrex 5000 g

Biotabs Startrex je certificirano 100 % organsko gnojivo za zemlju i kokos. Upotrebljava se u substratima, kao što su zemlja i kokos. Odlično gnojivo za sve vrste cvjetajućih biljaka, travu, drveta i grmove. Za biljke u vazama i na prostom, za unutrašnje, kao i vanjsko sađenje. Biotabs Startrex iz skupine proizvoda Biotabs 'Ogansko Sađenje' sadrži veliku količinu koristnih bakterija, koje odmah počinju sa poboljšanjem zemlje. Većina kupljene zemlje je sterilna. Sterilne zemlje ne sadrže hranjiva, koristnih zemaljskih bakterija i gljiva. Startrex takvu zemlju obogati i biljke se iznimno brzo ukorijene, brzo rastu. Glavna osobina Startrex-a je, da ima visok sadržaj probiotičnih bakterija. Pored toga, sadrži i Silicij (Si) i fulvičnu kiselinu. Probajte Biotabs starter kit, koja sadrži sva potrebna hranjiva i odgovara za 10 biljaka.


TIP GNOJIVA

 • NPK: 3 - 1 - 2


SASTAV

 • Dušik (N) 3 %, Fosfor (P2O5) 1 %, Kalij (K2O) 2 %


UPUTSTVA

 • Pomiješati dvije čajne žlice (25 g) Startrex-a na svakih 5 L zemlje ili kokosa


UPOZORENJE!

Čuvatu na hladnom, suhom, tamnom prostoru. Čuvati izvan dostupa djece. Nije prikladno za gutanje.

 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.