Više Pogleda

Bio Nova ProfiMix 2 kg

149,57 hr

Na Zalihi

SKU: 40060
Proizvođač: Bio Nova

Mješavina sastojaka za lonce Bio Nova ProfiMix. Poboljšava i obnavlja zemlju.

149,57 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiGnojiva)  

Detalji

Organsko gnojivo za lončarstvo Bio Nova ProfiMix 2 kg

Za one koji žele napraviti vlastitu mješavinu zemlje za posuđe, Bio Nova nudi izvrsnu alternativu za dugotrajan postupak odabira i miješanja sastojaka. Očito se i ovaj proizvod temelji na dobro poznatoj filozofiji i znanju kompanije Bio Nova. Ova sofisticirana organska mješavina koja je dostupna u pakiranju od 5 kg sadrži sljedeće sastojke: Bentonit, koštani obrok, obrok od perja, vinasse, magnezit, meko vapno, morske alge, vitamine, enzime, aminokiseline, huminske kiseline, bakterije i gljivice, kvasci i 70 do 80 prirodno heliranih elemenata u tragovima. Bakterije i gljivice u proizvodu su neophodne za oporavak ili bilo kako pametno poboljšati tlo.


SASTAV

 • Bakterije: 0,4 x 106 / gram Actinomycetes (vrste streptomyces) vrste Bacillus, npr. B. Optillus hr B. Subtillus i kompostirajuće bakterije Bacillus G + i G- vrste
 • Gljivice: 50 / gram 10 vrsta Mucor sp. i Penicillium sp. et. dr.


SVOJSTVA

 • Regulira pretvorbu organskih hranjivih tvari u apsorbirajuće hranjive tvari i povećava otpornost usjeva
 • Određene gljive žive u simbiozi s usjevima i tako pridonose prirodnoj zaštiti od štetnih patogena i toksika
 • Kvasci i enzimi kao što je celulaza dovode do brze razgradnje organskih materijala i biljnih otpadnih tvari, te očuvanje dobrog stanja tla


UPOTREBA / DOZIRANJE

 • Sljedeći recept mogao bi vam poslužiti kao osnova za tlo u kojem se nalazi posuda
 • 400 litara tla za posuđe ili kokosovog treseta + 50 litara gnojiva za crva (neobavezno) + 50 litara perlita + 5 kg ProfiMix. Kad već koristite kokosov treset, nije potrebno koristiti perlit. Pazite da se sastojci dobro izmiješaju. Ovisno o korištenom tlu, konačna vrijednost EC bit će između 1,5 i 2,0.
 • Da biste postigli odgovarajuću vrijednost, možete dodati malo više ili malo manje ProfiMix. Pazite, da pH iznosi oko 6,5. Kada je manji od 6,5 pH se može podesiti s 1 kg mekog vapna na 0,5 pH na 500 litara smjese tla
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom (NESTPAY). Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.