Više Pogleda

Bio Nova MicroLife 2 kg

272,79 hr

Na Zalihi

SKU: 40065
Proizvođač:

Bio Nova MicroLife je sredstvo za poboljšanje tla koje obogaćuje i potiče život tla, što poboljšava strukturu supstrata, korijenje i cjelokupno zdravlje svih biljaka.

272,79 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiGnojiva)  

Detalji

Soil Enhacer Bio Nova MicroLife 2 kg

MicroLife je prepun esencijalnih organizama u tlu kao što su Mycorrhiza sp., Bacillus sp., Kvasci i enzimi kombinirani u organsku mješavinu algi, koštanog brašna, peleta kakaa, vapna i komposta. Ovaj proizvod ne samo da potiče rast mikroorganizama, već također potiče rast i cvjetanje svih biljaka uz dodavanje raznih elemenata u tragovima i prirodnih hormona. Jedinstveni sastav MicroLife obogaćuje i potiče život tla, što zauzvrat poboljšava strukturu tla, korijenje i opće zdravlje biljaka. U ovom poboljšanom okruženju organske i anorganske čestice tla se optimalno miješaju, stvarajući efikasnije gospodarstvo zrak / voda. Hranjive tvari postaju dostupnije na biološki način. U kratkom roku učinci su uočljivi. S lijepom mirisnom, prozračnom, mješavinom tla, imate okruženje u kojem se bilo koja biljka razvija bolje.

Prisutni su i drugi mikroorganizmi koji djeluju kao antagonisti i proizvode antibiotske učinke poput gljivica iz obitelji Penicillium, Trichoderma i Aspergillus. Uz to, postoje Actinomycetes iz obitelji Streptomyces i bakterije koje vežu dušik iz dušičnog bakterijskog niza. Aminokiseline Glicerin i male količine vitamina C, B1 i E također su tu. Konačno, minerali i alge gline dobri su resursi za širok raspon elemenata u tragovima, koji su potrebni za zdrav razvoj života tla i biljaka.


SVOJSTVA

 • Veći prinos
 • Manje bolesti i korijenskih problema
 • Mnogo veća otpornost na stres, što će zauzvrat spriječiti šok i gubitak biljaka
 • Povećat će se fotoosjetljivost što će rezultirati većim urodima, osobito za usjeve uzgajane umjetnim svjetlom


SASTAV

 • Koštano brašno, peleti kakaa, vapno, minerali gline (Bentonit) Kompost i Ascophillum Nodosum


Mikroorganizmi / Mycorrhiza sp. (Endo en Ecto):

 • Glamus intraradices, Glomus deserticol, Rhizopogon amilopogon, Glomus mosseae, Glomus brasillian, Glomaspora margarita, Rhizopogon glos, , Rascjep skleroderme


Bacillus sp .:

 • B. licheniformis, B. subtilis, B. pasteurii, B. laevolacticus, B. amyloliquefaciens, B. Azotofixans


DOZIRANJE

 • 1 - 2 kg po m3 tla za saksiju ili po 25 m², ovisno o kvaliteti tla
 • Ponavljanje uz mijenjanje usjeva - 1 kg po m³ tla za posuđe, proizvod dobro izradite
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom (NESTPAY). Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori