Ventilator VK 125 EC

SKU : 0672

Centrifugalni linijski ventilator Vents VK 125 EC s protokom zraka do 420 m³/h.

Više informacija o proizvodih
244,04 EUR

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Centrifugalni inline ventilator Vents VK 125 EC (420 m³/h)

Sustavi za ventilaciju ulaznih i ispušnih ventila i klimatizacije različitih prostorija zahtijevaju isplativu kontroliranu ventilaciju. Takvi su motori najsuvremenije rješenje za uštedu energije. Potrošnja snage EC motora je 35 % niža od standardnih motora. Ventilatori s EC motorima imaju izvrsna aerodinamička svojstva i nisku razinu buke. Najbolja ventilacijska rješenja za kupaonice, kuhinje i druga vlažna područja.

Maksimalni protok zraka je 420 m³/h. Ventilator je kompatibilan s okruglim zračnim kanalima promjera Ø 100, 125, 150, 200, 250 i 315 mm. Trajni, nehrđajući, s ABS kućištem otpornim na udarce. Motor EC s zakrivljenim lopaticama opremljen je visokim performansama. Visoka efikasnost, koja postigne 90 %, prednost je elektronički komutiranih motora. Motori su opremljeni kugličnim ležajevima, dizajniranima za najmanje 40.000 radnih sati. Maksimalna brzina ventilatora ne ovisi o trenutnoj frekvenciji. Ventilator je kompatibilan s električnim mrežama od 50 Hz ili 60 Hz. Pričvršćivanje na zid ili strop provodi se uz pričvršćene nosače. Električno povezivanje i ugradnja moraju se izvesti u skladu s priručnikom i shemom ožičenja na priključnoj kutiji.


SVOJSTVA

 • Maksimalni protok zraka - 420 m³/h
 • Centrifugalan / Inline
 • Izdržljivo plastično kućište bez ABS plastike
 • Motori visokih performansi
 • Manja potrošnja energije
 • Kompatibilan je s okruglim zračnim kanalima promjera Ø 100, 125, 150, 200, 250 i 315 mm
 • Za upotrebu ventilatora potreban je EC regulator / kontroler


PRIKLADNI KONTROLERI

 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.