Više Pogleda

Ventilacijski set 250 m³/h

1.002,28 hr

Na Zalihi

SKU: KIT39
1.002,28 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVentilacija)    (VentilacijaVentilacijski kompleti)  

Detalji

Ventilacijski set 250 m³/h

Ispravna ventilacija šatora bitna je za zdrav rast biljaka, a ispravna filtracija jednako je bitna za čišćenje zraka i uklanjanje svih mirisa. Zrak u šatoru bi trebali zamijeniti najmanje svakih 5 minuta kada su svjetla upaljena, pa čak i brže ako se vaše okruženje krpi za borbu protiv vrućine. Kada je riječ o rastu u zatvorenom prostoru, vrlo je važno, da kontrolirate okoliš. Za to je potreban dobar sustav ventilacije.


SET SADRŽI:

 • Ventilator VK100 - maksimalni protok 250 m³/h
 • Filter sa aktivnim ugljenom promjera 100 mm - maksimalni protok 360 m³/h
 • Aluminijska fleksibilna cijev za ventilaciju 102 mm - 3 m
 • Električni kabel sa utikačem Schuko - 1,5 m


VENTILATOR VK 100

 • Vents VK ventilatori koriste se u ventilacijskim sustavima u komercijalnim, poslovnim i drugim prostorima. Ventilator je kompatibilan s cijevima za prezračivanje od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm i Ø 315 mm. Zbog robusne plastike, iz koje su izgrađeni, ventilatori su otporni na koroziju. Idealno su rješenje za montažu ispušnih ventilacijskih sustava u vlažnim prostorijama kao što su kupaonice, kuhinje, itd.. Kućište je izrađeno od visokokvalitetne izdržljive ABS plastike. Ventilatori su opremljeni s vodonepropusnim preklopnikom. Ventilatori, s unatrag zakrivljenim lopaticama, vođeni su s jednofaznim asinkronskim AC motorom sa sljedećim karakteristikama: Dinamički uravnoteženi rotor s unatrag zakrivljenim lopaticama. Zaštita od pregrijavanja s automatskim ponovnim pokretanjem. Kuglične ležajeve, koji su korišteni u motoru, nije potrebno održavati i imaju životni vijek od najmanje 40.000 sati rada.
 • SVOJSTVA: Protok zraka - 250 m³/h; Promjer - 100 mm


FILTER PK 100

 • Prima Klima filter PK100 sa aktivnim ugljenom omogućuje potpuno uništenje svih mirisa, tako da iz prostora izlazi samo čisti zrak. Sastavljen je od metalnog dijela u kojem se nalaze maleni komadići aktivnog ugljena. Sve je zajedno omotano filcem (Fleece Filter), koji sprječava, da se maleni dijelovi ne rastresu. Montira se u unutarnji dio "Grow Room-a".
 • SVOJSTVA: Protok zraka - 360 m³/h; Promjer - 100 mm


CIJEV ALU 102 mm

 • Vrlo savitljiva i izdržljiva aluminijska fleksibilna cijev za ventilaciju! Ako namjeravate izgraditi zatvoreni hidroponski sustav za uzgoj, morat ćete instalirati sustav za ventilaciju kako bi doveo svježi zrak u prostoriji i odveo vrući zrak iz prostorije i najlakši način da to učinite je s nekoliko fenova, s priključcima i ventilacijskima kanalima. Fleksibilne cijevi od aluminija može se koristiti za povezivanje svih ventilacijskih elemenata zajedno da bi stvorile zatvoreni prolaz, što će omogućiti da zrak prođe kroz njega u smjeru protoka ventilatora, ili opskrbom ili crpljenja zraka iz prostora. Prilikom postavljanja cijevi, pobrinite se da je što manje krivina (prevelik broj krivina može smanjiti protok zraka). Aluminijsku cijev možete povezati s trakom ili sa srebrnim reflektirajućim trakom.
 • SVOJSTVA: Dužina - 3 m; Promjer - 102 mm


ELEKTRIČNI KABEL SA VTIKAČEM SCHUKO

 • Sa njime spajamo prigušnicu ili neki drugi aparat na električni sustav.
 • SVOJSTVA: Dužina - 1,5 m; Broj žila - 3 x 1 mm; Tip kabla - Napojni Schuko

Navodila

VENTILATOR VK 100

PROIZVOĐAĆ Vents
MODEL VK 100
PROTOK 250 m³/h
PROMJER 100 mm
SNAGA 59 W
POTROŠNJA 80 W - 0,08 kW
RPM (okretaja u minuti) 2820 min-1
GLASNOST / BUKA (na m³) 46 dBA
MAX TEMPERATURA od -25 оC do +55 оC
NAPON 220 V - 240 V
STRUJA 0,34 A
FREKVENCIJA 50 Hz
STUPANJ ZAŠTITE IP44
TEŽINA 2,8 kg

FILTER PK 100
PROIZVOĐAĆ Prima Klima
MODEL PK 100
MAX PROTOK 360 m³/h
PREPORUČENI PROTOK 240 m³/h
PROMJER NASTAVKA 100 mm
PROMJER FILTRA 180 mm
DUŽINA FILTRA 280 mm
MAX TEMPERATURA 80 °C
MAX VLAGA 70 %
TEŽINA 2,4 kg
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori