Više Pogleda

Filtar sa aktivnim ugljenom CAN INLINE 600

1.858,13 hr

Na Zalihi

SKU: 14302
Proizvođač:

Karbonski filtar za pročišćavanje zraka Can-Filters Can-Inline 600 s protokom zraka do 660 m³/h.

1.858,13 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVentilacija)    (VentilacijaPročišćavanje zraka)    (HempatiaAktualno u ponudi)  

Detalji

Karbonski filtar zraka Can-Filters Can-Inline 600 (600 - 660 m³/h)

Filteri za obradu mirisa Inline najnoviji su dodatak Can Filters kataloga, jednog od najkvalitetnijih proizvoda za tretman mirisa. Treba ga je smjestiti u sustav za odvod zraka kako biste potpuno uklonili sve tragove mirisa uzrokovanih biljkama. Napravljen od Caninog laganog, visokokvalitetnog ugljena.

Filteri sa aktivnim ugljenom nizozemskog proizvođača Can Filters su među najpopularnijim filterima za indoor uzgoj. Njihova kvaliteta je neograničena jer imaju mogućnost ponovnog punjenja, što predstavlja veliku cijenovnu uštedu te funkcionalnost. Filtar sa aktivnim ugljenom se spaja na odvodni dio ventilacije. Omogućuje nam potpuno uništenje svih mirisa, tako da iz prostora izlazi samo čisti zrak. Sastavljen je od metalnog dijela u kojem se nalaze maleni komadići aktivnog ugljena. Sve je zajedno omotano filcem koji sprječava, da se maleni dijelovi ne rastresu. Montira se u unutarnji dio "Grow Room-a".


SVOJSTVA

 • Visokokvalitetni filtar
 • Sastoji se od metalnog tijela koje sadrži sitne čestice aktivnog ugljena
 • Zadržava i najmanje sitne čestice
 • Umetak za ugljen omotan je filcem kako bi zadržao čestice
 • Prirubnica od 160 mm je uključena u cijenu


SAVJET

 • Za odabir odgovarajućeg filtra potrebno je najprije odrediti volumen područja za obradu
 • Volumen treba podijeliti s željenim protokom zraka (proizvođač predlaže 1 - 3 minute)
 • Dobiveni broj je minimalni protok zraka (CFM), što ukazuje na najprikladniji odabir filtera

Navodila

PROIZVOĐAĆ Can-Filters
MODEL CAN-INLINE 600
MAX PROTOK 660 m³/h
OPTIMALAN PROTOK 600 m³/h
PROMJER FLANŽE / PRIRUBNICE 160 mm
MAX VLAGA 70 %
MAX TEMPERATURA 80 °C
VISINA 60,5 cm
PROMJER 31,5 cm
DEBELINA UGLJENA 3,5 cm
TEŽINA FILTERA 40,5 kg
TEŽINA UGLJENA 14,3 kg
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori