Nemojte propustiti vruće ljetne promocije! Do -50% na SJEMENKE KONOPLJE + BESPLATNA POŠTARINA. VEČ ...

Više Pogleda

CO2 Generator 4

3.377,51 hr

Na Zalihi

SKU: 1648
3.377,51 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVentilacija)    (VentilacijaCO2)  

Detalji

GEN-4 Propane (LPG) 8 KW CO2 Generator

U prirodi, biljke kombiniraju vodu, ugljični dioksid (C02) i svjetlost u kemijsku energiju, koja se može koristiti kao izvor energije za rast biljaka i cvatnje. Ovaj proces fotosinteze može ubrzati uvođenje više ugljičnog dioksida (C02) u prirodnom okolišu biljke. Zbog povećanog unosa C02, biljke rastu puno brže i jače. Plamenik je pogodan za veličinu prostora od 32 m² do 60 m², ovisno o efikasnosti ventilacije. Generator CO2 ima manju potrošnju plina te je pogodan za male ili srednje velike sobe. Instalacijska oprema je uključena u set, kao i adapter za napajanje.

Ako želite koristiti "GEN-4 CO2 Propan Generator", imajte na umu, da morate koristiti ventil za smanjenje tlaka (u setu).


SVOJSTVA

 • GEN-4 CO2 Generator vam pruža najefikasniji i ekonomičan način, da se poveća razina ugljičnog dioksida u sobi za vaše biljke (CO2)
 • Iskusni inženjeri su razvili CO2 generator sa 4 plamenika, što je ne samo pouzdan, ali također ima impresivan popis sigurnosnih značajki, što garantira svakom proizvođačom mir i znanje, da koristi jedan od najsigurnijih i najboljih potrošačkih proizvoda na tržištu danas
 • GEN-4 ima napredan elektroniski sustav paljenja: to eliminira potrebu za korištenjem otvorenog plamena i osigurava ispravan i optimalan rad
 • Elektromagnetski ventil osigurava potpunu redundantnost sa kontrolom plina
 • GEN-4 ima funkciju "nagibni prekidač" - taj odmah isključuje dotok plina ukoliko jedinica nije pravedna (ako se sruši)
 • Više toplinske zaštite pruža dodatnu zaštitu za kritične elektroničke komponente
 • Koristi plamenike s čistim spaljivanjem iz precizno rezkanog mesinga i komponenti za montažu samo najviše kvalitete
 • Generator je testiran pod pritiskom kako bi se spriječilo curenje plina, kako bi se osigurala najvišu moguću sigurnost i optimalnu efikasnost
 • Provedeno je nekoliko kontrola kvalitete i svaka jedinica CO2 odobrena je od strane visoko kvalificiranog osoblja
 • Praktičan prekidač za uključivanje / isključivanje

Navodila

MODEL GEN-4
TIP CG
KOLIČINA PLAMENIKA 4
TIP PLINA LPG (LIQUEFIED PETROLEUM GAS)
SNAGA U KW 8 KW
POKRITOST PROSTORA 32 m² – 60 m²
PROIZVEDE 10,6 cuft / 0,3 m³ / h
LPG PRITISAK (plin) 2,8 kPa
TIP VENTILA ELEKTROMAGNETNI
KOLIČINA VENTILA 1
MATERIJAL PLAMENIKA MESING
TEŽINA NETO 6,85 kg
TEŽINA BRUTO 7,75 kg
DIMENZIJE PAKETA 338 x 275 x 556 mm
DIMENZIJE GENERATORA 280 x 422 x 215 mm
ADAPTER 12 V DC (1,25 A) (u setu)
GLAVNI PREKIDAĆ DA (ON / OFF)
AUTO PILOT NE
VENTIL ZA SMANJENJE PRITISKA DA (u setu)
STARTER ELEKTRONSKI (iskra)
SIGURNOSNI PREKIDAČ AVTOMATSKO (protiv pada i istjecanju plina)
STRUJA 100 - 240 V AC / 30 W / 50 / 60 Hz
PRIBOR UKLJUČEN U SETU Podeševač visine (1 par), adapter, ventil/regulator, plinska cijev, ključ za ventil
MATERIJAL KUČIŠTA Čvrst metal s posebnim zaštitnim premazom 
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori