Više Pogleda

Transplanter Pot vaza 5 L

Redovna Cijena: 20,44 hr

Akcijska cena 15,35 hr

Na Zalihi

SKU: 5120
Proizvođač:

Redovna Cijena: 20,44 hr

Akcijska cena 15,35 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVaze)    (VazeVaze)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Gronest Transplanter Pot vaza 5 L

Ove vaze su pogodne za upotrebu u zatvorenom i otvorenom prostoru, komercijalnim rasadnicima, ekološkim proizvođačima i vrtlarima. Gronest je razvio tehnički napredni proizvod s zaštitnim slojem "Aqua Breathe". Ovim visokokvalitetnim proizvodom postižu optimalnu izdržljivost, ventilaciju i zadržavanje vlage u jednom proizvodu. Gronest vaze mogu se prati i razgraditi. Made in Europe.


ZAUSTAVI KRUŽENJE KORIJENA

 • Korijeni ne rastu u krugovima u posudi, što rezultira zdravijim korijenskim sustavom i živahnijim biljkama.


BOLJA DRENAŽA

 • Teško je prekomjerno navodnjavanje, jer se preko tkanine protječe suvišna voda. Medij za rast sadrži samo vodu koju može zadržati.


HLADNIJI EFEKAT

 • Fabric Pots ostaju hladnije od tradicionalnih ozračenih posuda i topline oslobođene kroz poroznu tkaninu.


VIŠESTRUKA UPOTREBA I PRANJE

 • Fabric Pots mogu se koristiti nekoliko godina, jer se mogu nakon upotrebe oprati.

Navodila

TEŽINA 0,055 kg
DIMENZIJE 15 x 15 x 23,5 cm
BOJA Crna
VOLUMEN 5 L
AQUA BREATHE Da
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom (NESTPAY). Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori