Više Pogleda

Sustav za navodnjavanje Topspin Medusa 12

293,93 hr

Na Zalihi

SKU: 50196
Proizvođač:
293,93 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaPribor)    (PriborNavodnjavanje)    (HempatiaAktualno u ponudi)  

Detalji

Sustav za navodnjavanje Topspin Medusa 12

Sustav za navodnjavanje Topspin 12 omogućava vam da na najlakši način ravnomjerno rasporedite hranjivu otopinu u biljkama. Automatizirano hranjenje zaista je korisno kod uzgoja u hidroponskim supstratima kao što su coco coir. Svaka cijev izrađena je od fleksibilne gume i ima kapaljku koja se može zabiti u podlogu. U slučaju da vam ne trebaju 12 kapalica, neke od njih možete zatvoriti pomoću uključenih 8 gumene kapice. Ako uklonite okrugli gornji kapak, pristupit ćete unutarnjem prozirnom filtru protiv čestica.

Topspin se lako povezuje kroz dva bočna otvora koja se uklapaju u cijevi od 25 mm, tako da možete serijski instalirati nekoliko Topspina.

Da biste znali kapacitet protoka vode svake cijevi, morate koristiti mjernu čašu i uključiti crpku na jednu minutu. Na ovaj način možete znati točnu količinu vode koja curi iz svake cijevi, uvijek imajući na umu da, u slučaju da imate nekoliko jedinica u nizu, zadnja može imati manji pritisak.


Preporuke:

 • 6 x TopSpin razvodnici = 3600 L / hr
 • 8 x TopSpin razvodnici = 5000 L / hr
 • 30 x TopSpin razvodnici = 7000 L / hr
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori