Nemojte propustiti vruće ljetne promocije! Do -50% na SJEMENKE KONOPLJE + BESPLATNA POŠTARINA. VEČ ...

Više Pogleda

Sunmaster 600 W HPS Dual Spectrum 2000 K

Redovna Cijena: 344,30 hr

Akcijska cena 258,23 hr

Na Zalihi

SKU: 1036
Proizvođač:

Žarulja Sunmaster 600 W HPS Dual Spectrum 2000 K je pogodna za razdoblje rasta i cvatnje.

Redovna Cijena: 344,30 hr

Akcijska cena 258,23 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaRasvjeta)    (RasvjetaŽarulje)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Žarulja za razdoblje rasta i cvatnje Sunmaster 600 W HPS Dual Spectrum 2000 K

U različitim razdobljima rasta, biljke trebaju različite vrste svjetlosnog spektra. Biljke u vegetaciji imaju različite potrebe, kao i one koje dozrijevaju. Da bi povećali urod, za obilan rast te jake i zdrave biljke, morate predvidjeti i osigurati pravi svjetlosni spektar. Žarulja Sunmaster Dual Spektrum je nova, znanstveno razvijena žarulja namjenjena za komercionalnog i hobi uzgajivača. Potpuno u skladu sa vašim postojećim prigušnicama. HPS lampa podaruje bolju plavu i crvenu svjetlost za vaše biljke u ključnoj fazi njihovog razvoja.

Sunmaster Grow lampe imaju prilagođeni spektar za unutarnje vrtlartstvo i hidroponiku! Linija Sunmaster razvijena je od uglednih fizičara i vodećih poljoprivrednih istraživača, izgrađena je na svestranosti i fleksibilnosti tehnologije halogenida metala.


SVOJSTVA

 • Snaga - 600 W
 • Temperatura boje - 2000 K
 • Svjetlost - 90.000 lumena
 • Grlo - E40
 • Pogodna za - Razdoblje rasta i cvatnje

Navodila

SNAGA 600 W
TEMPERATURA SVJETLOSTI 2000 K
ŽIVOTNI VIJEK 24.000+ sati
INTENZITET 90.000 Lumens (po 100 sati)
ODNOS PAR / WATT 215
GRLO E40
TIP ŽARULJE HPS
POGODNA ZA Razdoblje rasta i cvatnje
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori