Set Growbox 315 W LUMATEK

SKU : KIT060

Set Growbox 315 W LUMATEK za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru.

Više
527,52 EUR

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Često kupljeno zajedno

Set Growbox 315 W LUMATEK za "indoor" uzgoj biljaka

SET SADRŽI:

 • 1 x Balast Lumatek 315 W CMH (Dimmable)
 • 1 x Reflektor 47 x 47 cm Glossy v Zavihek
 • 1 x Žarulja Lumatek CMH 315 W (4200K)
 • 1 x Growbox Pirate Box 100 x 100 x 200 cm
 • 1 x Filter Prima Klima PK100 (250 m3/h)
 • 1 x Ventilator VK100
 • 1 x Aluminijska cijev za ventilaciju 102 mm (dolžina 1 m)
 • 1 x Električni kabel sa muškim IEC konektorom (2 m)
 • 1 x Električni kabel s Schuko utikačem (1.5 m)

BALAST LUMATEK 315 W CMH (DIMMABLE)

 • Komplet uključuje prigušnicu i adapter. Nova tehnologija CMH tehnologija trenutačno je u porastu, jer izaziva starije tehnologije u smislu efikasnostii ekonomičnosti. Tehnologija keramičkih metalnih halida (CMH) ima širok spektar svjetlosti koji je više poput sunca nego bilo koji drugi oblik HID žarulje. Lumatek CMH komplet proizvodi više svjetla, manje topline, pruža optimalnu kontrolu, efikasniji je. Lumatek CMH prigušnica pruža različite postavke.

REFLEKTOR 47 X 47 SHINY SA V ZAVIHKOM

 • Shiny finish reflektor pogodan za HPS i MH žarulje do 600 W. Reflektor je iz Shiny finish čelika.

ŽARULJA LUMATEK CMH 315 W (4200K)

 • Žarulja Lumatek CMH 315 W / 4200 K konstruirana je za upotrebu s elektronskim balastom Lumatek i stvara optimalni spektar za rast i cvatnju biljaka.CMH tehnologija stvara visoku energetsku razinu PAR / PPF s niskom toplinom u punom spektru što je bliže sunčevoj svjetlosti i stvara rast biljaka i veći prinos. PCA keramička cijev omogućava lampi da djeluje na višim unutarnjim temperaturama povećavajući iscrtavanje boje, izlaz i efikasnost. Pulse-start tehnologija omogućava brže pokretanje, kraće mirovanje, duži vijek žarulje i veće održavanje lumena.

GROWBOX PIRATE BOX 100 x 100 x 200 cm 

 • Growbox Pirate Box PB100 je box sa metalnim okvirom. Platno je na unutarnjem djelu reflektirajuće srebrne boje, vanjski dio je crne boje, ekstra je debljine i ne upija vodu ni vlagu. Izrađen je iz vrlo kvalitentnog materijala, 95 % reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). U boxu je također i dodatno dno, što vas štiti od manjih izljeva vode. U kompletu je također i nosač za filter. Nosači za lampe i filtere su napravljeni u cjelosti od željeza. Web stranica -  http://www.pirate-box.eu


FILTER ZA PROČIŠĆAVANJE ZRAKA PRIMA KLIMA PK100

 • Karbonski filter s aktivnim ugljenom za pročišćavanje zraka Prima Klima s protokom zraka do 360 m³/h. Filtar Prima Klima sa aktivnim ugljenom omogućuje nam potpuno uništenje svih mirisa, tako da iz prostora izlazi samo čisti zrak. Sastavljen je od metalnog dijela u kojem se nalaze maleni komadići aktivnog ugljena. Sve je zajedno omotano filcem (Fleece Filter), koji sprječava da se maleni dijelovi ne rastresu. Filtar se montira u unutarnji dio "Grow Room-a".

VENTILATOR VK100

 • VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Pretok zraka - 250 m³/h.


ALU CIJEV ZA VENTILACIJU 102 mm

 • Ako namjeravate izgraditi zatvoreni hidroponski sustav za uzgoj, morat ćete instalirati sustav za ventilaciju kako bi doveo svježi zrak u prostoriji i odveo vrući zrak iz prostorije i najlakši način da to učinite je s nekoliko fenova, s priključcima i ventilacijskima kanalima. Fleksibilne cijevi od aluminija može se koristiti za povezivanje svih ventilacijskih elemenata zajedno da bi stvorile zatvoreni prolaz, što će omogućiti da zrak prođe kroz njega u smjeru protoka ventilatora, ili opskrbom ili crpljenja zraka iz prostora. Prilikom postavljanja cijevi, pobrinite se da je što manje krivina (prevelik broj krivina može smanjiti protok zraka). Aluminijsku cijev možete povezati sa ljepljivom trakom ili sa srebrnim reflektirajućim trakom.

ELEKTRIČNI KABEL SA IEC KONTEKTOROM

ELEKTRIČNI KABEL S UTIKAČEM SCHUKO

Ukoliko želite, možemo promijeniti sastav seta!

 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.