Merchandise Novosti Akcije

Set 600 W HPS Digital Bat Cool Tube

SKU : KIT29

Komplet za rasvjetu Digital Bat Cool Tube 600 W pogodan je za razdoblje rasta i cvatnje biljaka.

Više
187,65 €

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Često kupljeno zajedno

Učitavanje...

Hlađen digitalni set za rasvjetu 600 W HPS Bat Cool Tube

Pogodan za razdoblje rasta i cvatnje - Dual / Agro.


SET SADRŽI:

 • Digitalna prigušnica Wattium HPS MH 600 W
 • Reflektor Bat Cool Tube 125 mm
 • Žarulja Sylvania GroXpress HPS 600 W


DIGITALNA PRIGUŠNICA WATTIUM HPS MH 600 W

 • Digitalna E-prigušnica zadnje generacije! Pogodna za HPS i MH žarulje. E-prigušnica ima namješten kabel za napajanje i kabel za priklop E-prigušnica i žarulje. E-prigušnica ima RF zaštitu i certifikat CE FC UAL. Prednosti elektronskih prigušnica: Ne proizvode nikakvu buku; Ne pregrijavaju se; Omogućuju do tri puta duži vijek trajanja lampi; Ako upotrebljavate običnu lampu i novu prigušnicu 600 W Dimmable Digitalna\" povećavate emisiju svjetlosti od 20 % do 30 %. Posljedica toga je veći prinos! Potpuno je tiha, kompaktan dizajn, manje dimenzije, brzi momenat, proizvodi malo topline, vrlo efikasna.
 • SVOJSTVA: Snaga - 600 W; Mogućnost postavki (Dimmer) - 250 W, 400 W, 600 W i SuperLumens


REFLEKTOR BAT COOL TUBE

 • Reflektor je pogodan za 400 W i 600 W žarulje. Reflektor Bat Cooltube je sastavljen iz staklene cijevi sa reflektorom koji je ugrađen na vrhu. Njegov oblik omogućuje direktno spajanje na ventilacijski sustav. Na taj način se konstantno usisuje zrak u vanjski prostor, te se na taj način hladi lampa. Taj nam sistem omogućuje da lampu približimo biljkama, a time dobivamo mnogo veće iskorištavanje lampi tj. svjetlosti koju ona proizvodi. Također se i životni vijek lampi produžuje jer se ona neprestano hladi.
 • SVOJSTVA: Promjer - 125 mm; Dužina - 490 mm; Širina reflektora - 470 mm; Težina - 2 kg; Grlo - E40


ŽARULJA SYLVANIA HPS GROLUX 600 W

 • Žarulja Sylvania Grolux 600 W HPS Agro namjenjena je upotrebi u staklenicima. Lampi je dodana plava boja, zato je upotrebljavamo u razdoblju rasta i cvjetanja.
 • SVOJSTVA: Snaga - 600 W; Proizvodi - 200.000 Phyto-lumena; Grlo - E40; Težina - 180 g; Vijek trajanja - 30.000 sati; Otisak / Osvijetli površinu - 1,8 m²; Pogodna za - Rast i cvjetanje (Agro)

PAŽNJA: ELEKTRIČNI KABLOVI NISU UKLJUČENI.

 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.