Novosti Akcije

PROSINAC 2023

Nutriculture X-Stream Propagator 120

SKU : 1258
Više
298,90 EUR

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Često kupljeno zajedno

Učitavanje...

Aeroponični propagator Nutriculture X-Stream 120

Clone Master - Aeropončni propagator za reznice. Nutriculture X-Stream Propagator Clone Master je savršen Cloner / propagator, koji stvara kisikom bogatu okoliš, koji potiče brži razvoj korijena i višu razinu uspjeha. Biljke su spremne za presađivanje prije nego ikad prije. Svaki Klon Master uključuje kupolu sa kontrolom vlažnosti, omogućujući uzgajivači mladim biljkama da rastu u potpuno sigurnom okolišu. Kupola za kontrolisanje vlage stvara vlažno okruženje za promicanje rasta i zaštitu bilja od naglih promjena temperature. Kupola omogućuje uzgajivaču smanjenje vlažnosti, ako i kada je to potrebno.

X-Stream Propagator optimalno raspršuje finu maglicu u visoko oksigeniranem okolišu. Robustan dizajn. Nutriculture X-Stream Propagator 120 ima 3 pladnje po 40 predjela (3 x 40), tako da uzgajivači mogu ukloniti pojedinačne pladnjeve, kad su biljke spremne. Pumpa, prskalice i vaze priložene su u setu.


Nutriculture X-Stream Propagator Klon Master je dostupan u sljedećim modelima:


U tom se propagatoru kao supstrat može koristiti:

 • Kamena vuna (Rockwool)
 • Perlit
 • Vermikulit
 • Glinopor
 • Biljku možete ukorijeniti i bez supstrata
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.