Više Pogleda

Lumatek 600 W Dual Spectrum 2000 K

Redovna Cijena: 446,91 hr

Akcijska cena 335,21 hr

Na Zalihi

SKU: 2231
Proizvođač:

Lumatek 600 W HPS 240 V pulse-start žarulja je dizajnirana za upotrebu s elektroničkom prigušnicom Lumatek 600 W 240 V. Stvara optimalni spektar za zdrav rast biljaka. Pogodna za fazu rasta i cvatnje.

Redovna Cijena: 446,91 hr

Akcijska cena 335,21 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaRasvjeta)    (RasvjetaŽarulje)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Natrijeva žarulja Lumatek HPS 600 W Dual Spectrum 2000 K

Pogodna za fazu vegetacije i fazu cvijetanja. Nova linija High-PAR output žarulja posebno je oblikovana za digitalne prigušnice. Žarulje rade optimalno sa digitalnim prigušnicama te sa običnim prigušnicama.

Lumatek HPS žarulje su konstruirali vodeči svjetski inženiri HID žarulja. 100 % Europsko konstruirane i proizvedene Lumatek HPS žarulje pružaju optimalni spektar i visok stupanj fotosintetski aktivnog zračenja za promicanje zdrave rasti biljaka. Žarulje imaju ojačana brtvila i okvir, to osigurava dugotrajnu efikasnost i stabilno osvjetljenje. U kombinaciji s digitalnom prigušnicom Lumatek možete još dodatno povećati osvjetljenje.


SVOJSTVA

 • Snaga - 600 W
 • Colour temperature - 2000 K
 • High Pressure Sodium lampa
 • Svjetlost - 95.000
 • Grlo - E40
 • Pogodna za - Fazu rasta i cvatnje

Navodila

PAR 1200 umol/s
SNAGA 600 W
NAPON 230 V
TIP GRLA E40
HID TIP Sodium
LUMENI 95.000 lm
TEMPERATURA BOJE 2000 K
TEŽINA  340 g
ŽIVOTNI VIJEK 32.000 sati
POGODNA ZA Fazu rasta i cvatnje
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori