Našli ste proizvod po povoljnijoj cijeni negdje drugdje? Predložite nam dokaz i mi ćemo vam izjednačiti cijenu!

U online trgovini Hempatia vam sa zadovoljstvom predstavljamo akciju "Izjednačimo cijene" kako biste kod nas uvijek dobili ponudu koja vam najviše odgovara. Cijene ćemo prilagoditi svim ponudama koje ćete naći u fizičkim ili online trgovinama naših konkurenata u Republici Sloveniji i Republici Hrvatskoj. Ako kod naših konkurenata nađete identičan proizvod po nižoj cijeni, prilagodit ćemo cijenu u skladu sa važećem slovenskom zakonodavstvu, kojim se definira način određivanja i oglašavanja cijene te cijenu prilagodili konkurentnoj ponudi. Akcija "izjednačimo cijene" vrijedi do otkazivanja.

Proizvodi u online trgovini koji su dio akcije "Izjednačimo cijene" označeni su posebnom ikonom koja ilustrira aktivnost. Klikom na gumb "Izjednačimo cijene" posjetitelj stranice šalje zahtjev za izjednačavanje cijene u odnosu na naše konkurente. U slučaju poteškoća u izjednačavanju cijene, dobit ćete kontaktni obrazac u koji unesete podatke o konkurentnoj cijeni, ime i prezime, e-mail adresu, telefon i link na konkurentnu ponudu, a zatim u roku od 24 sata (tijekom pon. - pet) dobit ćete odgovor na zahtjev.

CIJENE PROIZVODA

Akcija se odnosi tako na redovite kao i na akcijske cijene proizvoda s konkurentskim ponuditeljima, osim u slučaju ponuda za Black Friday. Usporedna cijena konkurenta je ona koju bi kupac stvarno platio u trenutku kupnje. Akcija je namijenjena samo prodaji konačnim kupcima!

AKCIJA NE VRIJEDI NA

Izjednačavanje cijene ne vrijedi na besplatne poklone, bonove, povrate kupovine, usluge, različite načine financiranja, kartice lojalnosti ili bilo koje druge promotivne cijene konkurenata. Akcija Izjednačimo cijene nije u skladu s ostalim akcijama i promocijama u našoj ponudi.

KONKURENTNI PROIZVOD MORA BITI

Proizvod koji nudi konkurentni trgovac mora biti isti kao i proizvod u našoj ponudi, s istom značajkom, specifikacijom i bojom. Proizvod mora biti nov i rok isporuke ne smije biti duži od 4 dana.

DOKAZE KOJE TREBAMO

Dokazom se smatra predračun ili ponuda od strane konkurenta, koji ne smije biti stariji od 48 sati, ili letak konkurenata, koji mora biti važeći na dan kada želite izvršiti kupnju, ili URL link na proizvod na internetskoj stranici konkurenata. Pošaljite nam dokaz s odgovorom na potvrdu naručenog proizvoda koji ste primili u vrijeme narudžbe.

PROIZVOD NIJE NA ZALIHI

U slučaju da usporedivi proizvod nije na zalihi na našoj inherentnoj stranici, ali se još uvijek može dostaviti, pružit ćemo vam informacije o vremenu isporuke. Bez obzira na vrijeme isporuke, prilagodit ćemo i izjednačiti cijenu.
Ako smatrate da je sustav izjednačavanja cijena napravio grešku, kontaktirajte nas na info@hempatia.si i mi ćemo posebno provjeriti vaš zahtjev.