SVE SJEMENKE = 20% POPUSTA; KUPI 2 ILI VIŠE ISTOG PAKETA = 30% POPUSTA    VIŠE ...

Više Pogleda

Potopna pumpa Nutriculture MJ - 1000 L/h

541,56 hr

Na Zalihi

SKU: CRGP006
Proizvođač:
541,56 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaHidroponija)    (HidroponijaOprema)  

Detalji

Potopna pumpa za vodu Nutriculture Maxi Jet 1000

Potopna pumpa za vodu pogodna je za iscrpljivanje, pumpanje i kruženje čiste ili prljave vode iz spremnika. Pogodno za slanu i sladku vodu. Dvostruko vodom hlađena struktura za brz gubitak topline. Super kvalitetna ABS plastčna struktura, što je anti-alkalna i antikorozivna. Jednostavna mogućnost podešavnja, jer pumpa MJ1000 ima izlazni priključak i mogučnost za podešavanje pravca izlaza 360°, tako praktično možemo postaviti pumpu na mesto koje želimo. Koristite u sustavima Nutriculture Large NFT, EBB & Flood i u propagatorima.


SVOJSTVA

 • Protok - 1000 L/h
 • Pogodna za iscrpljivanje, pumpanje i cirkulaciju vode
 • Pogodna za slatku i slanu vodu

Navodila

MODEL  Nutricultrure Maxi MJ 1000 
SNAGA 13 W 
NAPON 220 - 240 V 
FREKVENCIJA 50 / 60 Hz 
PROTOK 1000 L/h 
POTISNA VISINA MAX 1,48 m
PROMJER UTIČNICE ZA CIJEV 12,5 mm 
DIMENZIJE 85 x 50 x 60 mm 
TEŽINA 440 g
PROIZVOĐAĆ NEWA (made in Italy) 
TOK 0,14 A
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori