Novosti Akcije

PROSINAC 2023

Hesi Starter Box (Soil)

SKU : 4733

Hesi Starter Box Soil je kutija sa svim Hesi proizvodima koji su vam potrebni kako biste započeli uzgoj biljaka u zemlji.

Više
67,65 EUR

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Često kupljeno zajedno

Učitavanje...

Set gnojiva za zemlju Hesi Starter Box (Soil)

Hesi Starter Box Soil je kutija sa svim Hesi proizvodima koji su vam potrebni kako biste započeli uzgoj biljaka u zemlji.


SET SADRŽI:

 • 1 x Hesi Bloom Complex 1 L
 • 1 x Hesi TNT Complex 500 ml
 • 1 x Hesi Phosphorus Plus 1 L
 • 1 x Hesi Root Complex 500 ml
 • 1 x Hesi Power Zyme 500 ml
 • 1 x Hesi Boost 100 ml
 • 1 x Hesi Super Vit 10 ml
 • Katalog, uputstva za upotrebu i tabela za doziranje


HESI BLOOM COMPLEX

 • Hesi Bloom Complex je gnojivo za cvjetanje. Obogaćeno je mikroelementima koji pospješuju cvjetanje i daju energiju bilju. Osigurava brzi rast i zdrave biljke. Kvaliteta Hesi proizvoda je u upotrebi kvalitetnih materijala (tvari) koje osiguravaju potpunu apsorpciju. UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Upotrebljava se za rast u zemlji. Uravnotežite pH da bude optimalan. Na vrhuncu cvjetanja dodajte Hesi Phosphorus Plus, da i dalje potiče cvjetanje. Za dosezanje optimalnih rezultata upotrebljavajte Hesi Super Vit kroz cijelo životno razdoblje biljke. 1 litra dostatna je za pripremu min. 200 litara otopine. DOZIRANJE: Razrijediti 50 ml Bloom Complex-a u 10 litara vode.


HESI TNT COMPLEX

 • TNT Complex je potpuno mineralno gnojivo za rast i koristi se za rast u zemlji. Obogaćeno je mikroelementima koji pospješuju rast i daju energiju bilju. Osigurava brzi rast i zdrave biljke. Kvaliteta Hesi proizvoda je u upotrebi kvalitetnih materijala (tvari) koje osiguravaju potpunu apsorpciju. Hesi TNT Complex sadrži i organski dušik koji ne povećava EC. UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Upotrebljava se za rast u zemlji. Kako bi se postigli optimalni rezultati, upotrebljavajte Hesi Super Vit kroz cijelo životno razdoblje biljke. DOZIRANJE: Razrijediti 50 ml TNT Complex-a u 10 litara vode (za bilje u rastu). Razrijediti 25 ml TNT Complex-a u 10 litara vode (za "mother plants").


HESI PHOSPHORUS PLUS

 • Hesi Phosphorus Plus je stimulator cvjetanja. Upotrebljavamo ga za rast u zemlji. Sadrži visoku koncentraciju fosfora i kalija (u razdoblju cvjetanja biljke trebaju mnogo fosfora i kalija). Hesi Fosfor Plus sadrži ta dva elementa u čistom obliku, koji osiguravaju obilnije cvjetanje i zdravije biljke. UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Razrijedite 25 ml Hesi Phosphorus Plus u 10 litara vode. Hesi Fosfor Plus se odlično miješa sa gnojivom Hesi Bloom Complex.


HESI ROOT COMPLEX

 • Hesi Root Complex je akcelerator rasta korijenja. Vegetalna formula osigurava zdrav i brzi rast korijenja. Poboljšava primanje nutrienata i ubrzava aktivnost sigurnih bakterija prisutnih u supstratu. Za ljepšu boju biljki, poticanje rasti novih zdravih grana te za zdravo korijenje. Pogodan je za sve supstrate (zemlja, coco, hidrokultura). 500 ml dostatno je za pripremu minimalno 100 litara otopine. SASTAV: Oligoelementi, Željezo, Mangan, Cink, Bakar, Bor, Molibden, Kobalt, Jod. Vitamini B1, B2, B3, B12, biljni šećer, aminokiseline, histidin, tryptohane i razni enzimi. DOZIRANJE: Razrijedite 50 ml Root Complex-a u 10 litara vode za sjemena, reznice, za biljke koje su pretrpile stres. Razrijedite 25 ml Root Complex-a u 10 litara vode za "mother plants"


HESI POWER ZYME

 • Hesi Power Zyme je enzimski ekstrakt za bilje. Primjeren je za uzgoj u svim vrstama supstrata: zemlja, coco, hidroponika. Pospješuje razvoj korijenja te povećava otpornost biljki. Proizvodi korisne tvari za biljke iz ostataka korijenja. Potiče biološke funkcije mikroorganizama u supstratima. DOZIRANJE: Razrijediti 2 ml na litru vode (1 : 500).


HESI BOOST

 • Stimulator cvjetanja i gnojivo za lišće pogodno za razdoblje cvjetanja. Ovaj novi proizvod pospješuje cvatnju, povećava količinu šećera i poboljšava stanje cijele biljke. Pogodno za korištenje u svim supstratima (zemlja, coco i hidroponika). Hesi Boost se može koristiti sa svim hranjivim tvarima, iako za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji s Hesi nutrijenatima.


HESI SUPER VIT

 • Hesi Super Vit je pospješivač rasti i cvjetanja. Hesi Super Vit sadrži 25 vitamina i aminokiseline, koje pospješuju rast i cvjetanje te metabolizam biljaka.  UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Upotrebljava se u fazi rasta i u fazi cvjetanja. Pogodan je za sve načine uzgoja (zemlja, coco i hidrokultura).  DOZIRANJE: 1 kap u 4,5 L vode; 1 ml (14 kapi) za 65 L vode.
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.