Novosti Akcije

PROSINAC 2023

Hesi Starter Box (Hydro)

SKU : 4734

Hesi Starter Box Hydro je kutija sa svim Hesi Hydro proizvodima koji su vam potrebni kako biste započeli uzgoj biljaka hidro sustavima.

Više
66,20 EUR

Izjednačimo cijenu

Jeste li negdje drugdje pronašli proizvod jeftiniji? Pošaljite nam dokaz i izjednačit ćemo cijenu. Poslat ćemo vam i poklon!

Trebate više informacija o proizvodu?

Postavite pitanje o ovom proizvodu. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Često kupljeno zajedno

Učitavanje...

Hesi Starter Box (Hydro)

Starter Box sadrži sva Hesi gnojiva, za cijeli životni ciklus biljaka. Starter Box je kompletan paket gnojiva za uspješan uzgoj biljaka. Dostupan je u tri verzije (Zemlja, Coco, Hydro).


SET SADRŽI:

 • 1 x Root Complex 500 ml
 • 1 x Super Vit 10 ml
 • 1 x Power Zyme 500 ml
 • 1 x Hydro Growth 1000 ml
 • 1 x Hydro Bloom 1000 ml
 • 1 x Boost 100 ml
 • 1 x PK 13/14 500 ml
 • Katalog, tabela za doziranje i uputstva za upotrebu


HESI ROOT COMPLEX

 • Hesi Root Complex je pospješivač rasta korijenja. Vegetalna formula osigurava zdrav i brzi rast korijenja. Poboljšava primanje nutrienata i pospješuje aktivnost sigurnih bakterija prisutnih u supstratu. Za ljepšu boju biljki, poticanje rasti novih zdravih grana te za zdravo korijenje. Primjenjiv je za sve supstrate (zemlja, coco, hidrokultura). 500 ml dostatno je za pripremu minimalno 100 litara otopine. DOZIRANJE: Razrijedite 50 ml Root Complex-a u 10 litara vode za sjemena, reznice, za biljke koje su pretrpile stres. Razrijedite 25 ml Root Complex-a u 10 litara vode za "mother plants"


HESI SUPER VIT

 • Hesi Super Vit je pospješivač rasti i cvjetanja. Hesi Super Vit sadrži 25 vitamina i aminokiseline, koje pospješuju rast i cvjetanje te metabolizam biljaka. UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Upotrebljava se u fazi rasta i u fazi cvjetanja. Primjeren je za sve načine uzgoja (zemlja, coco i hidrokultura). 50 ml je dostatno za pripremu minimalno 3250 L otopine. DOZIRANJE: 1 kap u 4,5 L vode; 1 ml (14 kapi) za 65 L vode.


HESI POWER ZYME

 • Hesi Power Zyme je enzimski ekstrakt za bilje. Primjeren je za uzgoj u svim vrstama supstrata: zemlja, coco, hidroponika. Pospješuje razvoj korijenja te povećava otpornost biljki. Proizvodi korisne tvari za biljke iz ostataka korijenja. Potiče biološke funkcije mikroorganizama u supstratima.  DOZIRANJE: Razrijediti 2 ml na 1 L vode (1 : 500).


HESI HYDRO GROWTH

 • Hesi Hydro Growth je gnojivo za hidroponični uzgoj. Hesi Hydro je gnojivo za rast i upotrebljava se za rast u hidrokulturi. Obogaćeno je mikroelementima koji potiču rast i daju energiju bilju. Osigurava brzi rast i zdrave biljke. UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Napunite rezervoar sa vodom, dodajte Hesi Hydro Growth te pomješajte. Provjerite razinu pH i uravnotežite ga ukoliko je potrebno ( pH- growth, pH+). Optimalan EC u razdoblju rasta: 1.5 ms / cm. Optimalan pH u razdoblju rasta: 5.8 - 6.2. Kako bi se postigli najbolji rezultati, upotrebljavajte Hesi Super vit kroz cijelo životno razdoblje biljke. 1 litra dostatna je za pripramu min. 200 litara otopine.  DOZIRANJE: Razrijedite 50 ml Hesi Growth-a u 10 litara vode (za biljke u rastu).


HESI HYDRO BLOOM

 • Hesi Hydro Bloom je gnojivo za hidroponični uzgoj te za cvjetanje. Upotrebljava se za rast u hidrokulturi. Obogaćeno je mikroelementima koji potiču cvjetanje i daju energiju bilju. Osigurava bujno cvjetanje i zdrave biljke. UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Napunite rezervoar sa vodom, dodajte Hesi Hydro Growth te pomješajte. Provjerite razinu pH i uravnotežite ga ukoliko je potrebno ( pH- growth, pH+). Optimalan EC u razdoblju rasta: 1.8 - 2.2 ms/cm. Optimalan pH u razdoblju rasta: 5.8 - 6.2. Na vrhuncu cvjetanja dodati Hesi PK 13/14 koji će još više potaknuti cvjetanje. DOZIRANJE: Razrijedite 50 ml Hesi Growth-a u 10 litara vode (za biljke u rastu).


HESI BOOST

 • Stimulator cvjetanja i gnojivo za lišće pogodno za razdoblje cvjetanja. Ovaj novi proizvod pospješuje cvatnju, povećava količinu šećera i poboljšava stanje cijele biljke. Pogodno za korištenje u svim supstratima (zemlja, coco i hidroponika). Hesi Boost se može koristiti sa svim hranjivim tvarima, iako za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji s Hesi nutrijenatima.


HESI PK 13/14

 • Stimulator cvjetanja Hesi PK 13/14. Biljke imaju povećanu potrebu za fosforom i kalijem u fazi cvjetanja - Hesi PK 13/14 u cjelosti ispunjuje tu potrebu. Faza cvjetanja je najvažnija aktivna točka u životu biljke. Metabolizam radi punom snagom te proizvodi veliku količinu enzima. Pored toga, biljka postaje veća i zato treba više komponenti, koje su odgovorne za to - fosfor (enzimi) i kalij (za prijevoz unutar biljke). UPUTSTVA ZA UPOTREBU: Da biste osigurali, da biljka ne bi bila nepotrebno opterećena sa balastom ili viškom soli prerano, HESI PK 13/14 treba upotrebljavati od početka druge polovice godine, u fazi cvjetanja, do jednog tjedna prije kraja ciklusa. Omjer se postupno povećava u zadnjim tjednima faze cvjetanja.
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.