SVE SJEMENKE = 20% POPUSTA; KUPI 2 ILI VIŠE ISTOG PAKETA = 30% POPUSTA    VIŠE ...

Više Pogleda

Pure Tent PT100

1.333,11 hr

Na Zalihi

SKU: M9008
Proizvođač:

Growbox PT100 je šator za uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru dimenzija 100 x 100 x 200 cm.

1.333,11 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGrowbox)    (GrowboxPure Tent)  

Detalji

Šator za uzgoj biljaka Pure Tent PT100

Novi box za uzgoj biljaka Pure Tent PT100 je hermetičan i omogućuje veću kontrolu nad parametrima kao što su temperatura, vlaga ili svjetlost koje pruža sustav osvjetljenja. Boxi za uzgoj Pure Tent opremljeni su svim priborom potrebnim za lakšu ugradnju, a istovremeno održavaju konkurentnu cijenu.

Unutarnji dio izrađen je od dijamantnog reflektirajućeg materijala Mylar 400D, koji optimizira performanse odabranog reflektora. Ima vanjsku antracit crnu prevlaku. Konstrukcija se lako montira i oslanja se na metalne cijevi od 14 mm presvučene epoksidnom smolom, što povećava njezinu trajnost i koje su međusobno povezane otpornim kutnim spojevima. Uz to ima gornje šipke za lako vješanje usisnih sustava ili reflektora. Također je opremljen s nekoliko ulaza i otvora za ugradnju ventilacijskih kanala. Unutra se nalazi praktična unutarnja ladica za odlaganje vaših često korištenih alata, poput mjernih instrumenata itd...


SVOJSTVA

 • Dimenzije - 100 x 100 x 200
 • Vodootporna baza
 • Reflektirajući komadi tkanine s čičkom za zatvaranje i otvaranje bočnih otvora za zrak
 • Metalna konstrukcija od 14 mm presvučena epoksidnom smolom s otpornim trosmjernim priključcima
 • Platneni pokrov presvučen reflektirajućom plastikom
 • Razni ulazi i izlazi za zrak
 • Unutarnji džep za odlaganje mjernih instrumenata

Navodila

PROIZVOĐAČ Pure Tent
MODEL PT100
DIMENZIJE (sastavljen) 100 x 100 x 200 cm
DIMENZIJE (ambalaža) 103 x 11 x 31 cm
TEŽINA 12,5 kg
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori