Više Pogleda

Set Growbox 600 W

2.526,83 hr

Na Zalihi

SKU: KIT48
Proizvođač:

Options

* Obavezna polja

2.526,83 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGrowbox)    (GrowboxKit Growbox)  

Detalji

Kit Growbox 600 W za "indoor" uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru

Da biste uzgajali najbolje sobne biljke, morate znati koju opremu kupiti kako biste obavili posao. Ovaj komplet predstavlja najbolji balans između cijene i kvalitete za sve "indoor" entuzijaste.

Kablovi nisu uključeni!


SET SADRŽI:

 • 1 x Prigušnica TBM Green Power 600 W    ili    Digitalna prigušnica Wattium HPS MH 600 W Dimmable
 • 1 x Reflektor Hammertone sa V zavihkom 470 x 470 mm    ili    Cool Tube 125 x 490 mm
 • 1 x Growbox Pirate Box 120 x 120 x 200 cm
 • 1 x Ventilator VK100
 • 1 x Filter protiv mirisa Prima Klima PK100 (360 m³/h)
 • 1 x Sylvania SHP-T GroXpress 600 W (Agro)
 • 1 x Aluminijska cijev za prozračivanje promjera 100 mm (dužina 1 m)


PRIGUŠNICA TBM GREEN POWER 600 W

 • Povoljna je za Natrijeve (HPS) i za Metalhalogenidne (MH) žarulje. Profesionalni ekološki balast za unutarnju upotrebu. Green Power 600 W je izrađena iz najboljeg bakra, zato se bistveno manje ugrijava. Prigušnica Green Power ima elektronski sustav paljenja, zato je prigušnica takozvana "hibridna" prigušnica. Kompletna jedinica za visokotlačne žarulje. LED za uklop - razred zaštite I. Prigušnica s namotaji, razred H–dT max 75 °C. Prigušnica Green Power je zaštitena s smolom iz poliestera. Opremljena je s uređajem za paljenje i kondenzatorom (cos-Fi 0,9). SVOJSTVA: Model - GP600; Snaga - 600 W; Maksimalna udaljenost između prigušnice i žarulje - 16 m, Napon - 230 V; Frekvencija - 50 Hz; Električna struja - 6,2 A; Dimenzije - 150 x 80 x 230 mm.


PRIGUŠNICA WATTIUM HPS MH 600 W DIMMABLE

 • Kompaktna i lagana digitalna prigušnica iz aluminijskog kućišta s kabelom za napajanje.Potpuno je tiha, nema nikakvih vibracija i ne proizvodi buku. Elektronske prigušnice proizvode i do 30 % više lumena u usporedbi sa običnom prigušnicom.Troše i manje energije. Elektronska prigušnica sa vremenom ne postaje bučnija i ne smanjuju se njezine kvalitete kao što se to događa sa običnim prigušnicama. Veći se početni trošak jako brzo amortizira.


REFLEKTOR HAMMERTONE SA V ZAVIHKOM 470 x 470 mm

 • Hammertone reflektor je pogodan za HPS i MH žarulje, 250 W, 400 W, 600 W. Reflektor je iz Alu Hammered finish pločevine. Mjere - 47 x 47 cm.


ZRAČNO HLAĐENI REFLEKTOR COOL TUBE 125 x 490 mm

 • Zračno hlađeni reflektor pogodan za 400 W i 600 W žarulje. Sastavljen je od staklene cijevi sa reflektorom koji je smješten u njegovoj unutrašnjosti. Reflektorov oblik omogućjuje nam direktno spajanje na ventilacijski sustav. Na taj način se zrak direktno usisava u unutarnji dio reflektora a lampa se tako neprestano hladi. Taj nam sistem omogućuje približavanje lampe biljkama čime je iskoristivost svjetlosti mnogo veća. Korištenjem ovog reflektora produžuje se i vijek trajanja lampi, zbog konstantnog hlađenja lampe. SVOJSTVA: Promjer - Ø 125 mm; Dužina - 490 mm; Težina - 2 kg.


ŽARULJA SYLVANIA SHP-T GROXPRESS 600 W (Agro)

 • Pogodna za rast i cvjetanje, natrijeva lampa Sylvania HPS 600 W GroXprees proizvodi 165.000 lumena. Razvijena je specifično za upotrebu u staklenicima te ima vrlo visoki faktor Phytolumena. Toj je lampi bila dodana plava boja što joj omogućuje primjenu u vegetaciji i cvjetanju. Trajnost lampe Sylvania HPS 600 W GroXprees je otprilike 30.000 sati te osvjetljava površinu od 1,8 m².


GROWBOX PIRATE BOX 120 x 120 x 200 cm

 • Box sa metalnim okvirom. Platno je na unutarnjem djelu reflektirajuće srebrne boje, vanjski dio je crne boje. Ekstra je debljine i ne upija vodu ni vlagu. Izrađen je iz vrlo kvalitentnog materijala - 95 % reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). U boxu je također i dodatno dno, što vas štiti od manjih izljeva vode. U kompletu je također i nosač za filter. Nosači za lampe i filtere su napravljeni u cjelosti od željeza. http://www.pirate-box.eu


VENTILATOR VENTS VK100

 • VK fanovi koriste se u ventilacijskim sustavima u komercijalnim, poslovnim i drugim prostorima. Kompatibilan s cijevima za prezračivanje od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm i Ø 315 mm. Zbog robusne plastike, iz koje je igrađena, fanovi su otporni na koroziju. Idealno su rješenje za montažu ispušnih ventilacijskih sustava u vlažnim prostorijama kao što su kupaonice, kuhinje, itd.. Kućište je izrađeno od visokokvalitetne izdržljive ABS plastike. Fanovi su opremljeni s vodonepropusnim preklopnikom. Fanovi, s unatrag zakrivljenim lopaticama, vođeni su s jednofaznim asinkronskim AC motorom sa sljedećim karakteristikama: Dinamički uravnoteženi rotor s unatrag zakrivljenim lopaticama. Zaštita od pregrijavanja s automatskim ponovnim pokretanjem. Kuglični ležajevi, koji su korišteni u motoru, nije potrebno održavati i imaju najmanje 40.000 sati rada. Zaštita motora: IP44.


FILTER PROTIV MIRISA PRIMA KLIMA PK100

 • Filter sa aktivnim ugljenom ima priključak promjera 100 mm. Ovaj filter za razliku od jeftinijih modela nema ugljen u komadićima, nego ima najkvalitetniji 100 % RC-48 Australian virgin carbon. Ima deblji sloj aktivnoga ugljena. Idealan protok zraka je 250 m³/h / Maksimalni protok zraka je 360 m³/h / Životna dob filtera je do 18 mjeseci. U kompletu je također i prefilter izrađen od posebnog filca. Dimezije: Priključak - 100 mm; Promjer filtera - 200 mm; Dužina - 250 mm.


ALU CIJEV ZA PREZRAČIVANJE 102 mm (1 m)

 • Vrlo savitljiva i izdržljiva aluminijska fleksibilna cijev za ventilaciju! Ako namjeravate izgraditi zatvoreni hidroponski sustav za uzgoj, morat ćete instalirati sustav za ventilaciju kako bi doveo svježi zrak u prostoriji i odveo vrući zrak iz prostorije i najlakši način da to učinite je s nekoliko fenova, s priključcima i ventilacijskima kanalima. Fleksibilne cijevi od aluminija može se koristiti za povezivanje svih ventilacijskih elemenata zajedno da bi stvorile zatvoreni prolaz, što će omogućiti da zrak prođe kroz njega u smjeru protoka ventilatora, ili opskrbom ili crpljenja zraka iz prostora. Prilikom postavljanja cijevi, pobrinite se da je što manje krivina (prevelik broj krivina može smanjiti protok zraka). Aluminijsku cijev možete povezati s trakom ili sa srebrnim reflektirajućim trakom. SVOJSTVA: Materjal - Aluminij; Dužina = 1 m; Promjer - 102 mm.Ukoliko želite, možemo promijeniti sastav seta!

 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom (NESTPAY). Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori