Više Pogleda

Biobizz Coco Mix 50 L (Paleta / 65 kom)

7.037,51 hr

Na Zalihi

SKU: 1749P
Proizvođač:

Biobizz Coco-Mix je neutralan medij za veću kontrolu nad rastom.

7.037,51 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiKokosovi supstrati)  

Detalji

Supstrat kokosovih vlakana Biobizz Coco-Mix 50 L   (Paleta / 65 kom)

Vjerojatno najbolji, 100 % organski, tržišni proizvod s kokosovim vlaknima danas. Može se upotrebljavati u kombinaciji s posebnim hranjivima koja sadržavaju minerale biljnog porijekla. Kokosova vlakna su nusproizvod industrije kokosa te su se dokazala kao idealan medij za uzgoj biljaka. Da bi kokosova vlkna postala upotebljiva, organski otpad se mora prvo u dovoljnoj mjeri dekompostirati kako bi ta vlakna omekšala. Potom se taj materijal pere i usitnjava kako bi postala kokosova vlakna kakva danas poznajemo. Kokosova vlakna sadrže mnogo zraka i malo vlage; pH se stoga može sniziti na 5 do 6. Coco-mix se može upotrebljavati u svim hidrponskim sustavima, kao zamjena za kamenu vunu. Jednostavno vaše spremnike napunite s Coco-mixom. Potpuno kompatibilan medij sa svim vrstama gnojiva. Uz navedeno, moguče je kombinirati Coco-mix u kombinaciji s All-mixom ili drugim zemljanim mješavinama kako bi ste poboljšali prozračivanje i unos hranjivih tvari. Uzgoj biljaka kokosovim vlaknima je vrlo popularan način uzgoja. Ugajivači koji žele uzgajati na više organski način mogu upotgrebljavati Coco-mix u kombinaciji s uobičajenim A+B gnojivima, kao i Biobizz gnojivima.


UPUTSTVA

 • Biobizz Coco Mix koristi se za hidroponsku proizvodnju, a idealan je i kao zamjena za kamenu vunu
 • Uzgoj krumpira, kokosov supstrat, popularna je metoda koja omogućuje uzgoj organskih poljoprivrednika
 • Kokosovo vlakno sadrži mnogo zraka i malo vode; pH se može smanjiti na 5 ili 6


ZNAČAJKE

 • Za unutarnju i vanjsku upotrebu
 • Pogodan za redovito navodnjavanje i / ili sustav navodnjavanja
 • Koristi se za rast i cvjetanje
 • BioBizz Coco-Mix pakiran je u vreće od 50 litara
View File Biobizz Nutrient Schedule Size: (689.22 KB)
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori