SVE SJEMENKE = 20% POPUSTA; KUPI 2 ILI VIŠE ISTOG PAKETA = 30% POPUSTA    VIŠE ...

Više Pogleda

Plagron Top Grow Box 100% Terra

396,51 hr

Na Zalihi

SKU: 1351
Proizvođač:

Plagron Top Grow Box 100% Terra sadrži sve što vam je potrebno za uzgoj na 1 m². 5 proizvoda u 1 kutiji.

396,51 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiGnojiva)  

Detalji

Set za uzgoj Plagron Top Grow Box 100% Terra

Set sadrži sve za uzgoj u 1 m² zemlje. Top Grow Box 100 % Terra je idealan, ako su za vas vonj, ukus i kvaliteta vrlo bitni. Pogodno za sve vrste zemlje. Odaberite Top Grow Box 100 % Terra za najbolju aromu i ukus.


SET SADRŽI:

 • 100 ml Plagron Terra Grow
 • 100 ml Plagron Power Roots
 • 100 ml Plagron Pure Zym
 • 100 ml Plagron Green Sensation
 • 1 L Plagron Terra Bloom
 • 25 ml Plagron mjerna posuda


PLAGRON TERRA GROW

 • Terra Grow je visoko koncentrirano tekuće mineralno gnojivo. Primjereno je za razdoblje rasta biljaka i uzgoj u zemlji. Pospješuje foliarni rast bilja te razvoj zdravih korijenja. Upotrebljavamo ga za rast u svim vrstama zemlje. Plagron preporučuje upotrebu proizvoda iz kolekcije Terra concept.


PLAGRON POWER ROOTS

 • Potiče rast korijena i povećava otpornost! Power Roots (100 % biološki proizvod) je biološki stimulator i poticatelj za rast jakog i zdravog korijenja. Odlikuje ga brzo i ekonomično djelovanje i apsorbira se gotovo izravno u biljku.


PLAGRON PURE ZYM

 • Pospješuje apsorpciju hranjivih tvari i smanjuje rizik od bolesti! Enzimi su specializirane proteinske molekule, koje proizvode bakterije i plijesni. Oni djeluju kao predstavnici pospješivača tj. katalizatora beskonačnim biokemičkim procesima, u kojima se molekule mjenjaju. Bio katalizator pospješuje tj. potiče raspad skupina pektina i celuloze u odumrlim djelovima biljke, prvenstveno korijenja, a time proizvodi hranjive tvari za mikroorganizme i bilje. Korijenje absorbira hranjive tvari, koje im mikroorganizmi osiguravaju. Širenje mikrorganizama oko korijenskog sistema povećava kapacitet absorbiranja biljke. Za dobar korijenski sistem je značajna razvijenost, preko koje absorbiraju dvovalentne elemente, kao što su kalcij, magnezij i željezo. Mikroorganizmi štite i od patogenimi klica. Enzime možete upotrebljavati prije i u razdoblju rasta.


PLAGRON GREEN SENSATION

 • Pospješivač cvjetanja Additive Booster Green Sensation! Upotrebom Green Sensation-a ostali su dodaci kao što je PK 13-14 suvišni. Pažljivo ispitani sastav Green Sensation je uzrok da biljka dobiva sve nutritivne tvari potrebne za bujno cvjetanje i frutifikaciju (razvijanje plodova). Green Sensation pospješuje proizvodnju šećera. Rezultat je maksimalna količina glavnih sastojaka i kompaktnija stanična struktura.


PLAGRON TERRA BLOOM

 • Terra Grow je visoko koncentrirano tekuće mineralno gnojivo. Primjereno je za razdoblje cvjetanja biljaka i za uzgoj u zemlji. Omogućuje bujno cvjetanje. Upotrebljavamo ga za uzgoj u svim vrstama zemlje. Plagron preporučuje upotrebu proizvoda iz kolekcije Terra koncept.

 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori