Fluence SPYDR 2X

8.662,85 hr

Na Zalihi

SKU: 1478
Proizvođač:

Fluence SPYDR 2X je linearno multi-light LED učvršćenje koje proizvodi PPF od 860 µmol/s i fotonsku efikasnost (učvršćenje) od 2,5 µmol/J. ...s 1,2 m otiska.

8.662,85 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaRasvjeta)    (RasvjetaLed rasvjeta)    (HempatiaCyber Monday)  

Detalji

LED rasvjeta Fluence SPYDR 2X - 345 W

SPYDR 2x je vrhunsko rješenje za osvjetljenje za rano rasvjetu za komercijalni uzgoj biljaka ili kao cjelovito rješenje vrhunskog osvjetljenja za domaće hobiste koji uzgajaju bez dodatka CO2 u okolišu oko 400 ppm. SPYDR 2x usporediv je sa SPYDRx-om prethodne generacije i isporučuje prosječno 550 µmol/m² s visoko ujednačene svjetlosti.

Serija SPYDR 2 dizajnirana je za komercijalne uzgajivače. Brže instaliranje i rješenje "Plug and play". Bez obzira na to što uzgajate, Fluence SPYDR serija dizajnirana je za uzgajivače koji žele optimizirati svoj proizvodni prostor za maksimalan prinos uz održavanje kvalitete usjeva.

Svi SPYDR modeli imaju dimmer za preciznu kontrolu PPFD-a i nude fleksibilnost za trenutno postavljanje novog usjeva s različitim potrebama osvjetljenja. Svi SPYDR sustavi imaju trogodišnje jamstvo protiv proizvodnih nedostataka.


SVOJSTVA

 • Vrhunski intenzitet, ujednačenost i efikasnost
 • Brže instaliranje i plug and play rješenje
 • Optimalan PhysioSpec svjestlostni spektar za fazu rasta i cvjetanja
 • Pasivno hlađenje
 • Dimmer
 • Ulazna snaga - 345 W
 • 3 godine jamstva

Navodila

PROIZVOĐAČ Fluence by Osram
MODEL Fluence Spydr 2x
EFIKASNOST 2,5 µmol/J
PPF 860 µmol/s
FREKVENCIJA 50 Hz
NAPON 200 - 240 V
ULAZNA SNAGA 345 W
FOOTPRINT (OTISAK) 1,2 x 1,2 m
ŽIVOTNI VIJEK 50.000 sati
DISTRIBUCIJASVJETLA 120°
PODESIV (DIMMER) Da
TEŽINA 12,5 kg
DIMENZIJE 1087 x 1194 x 109 mm
SPEKTAR PhysioSpec Indoor
View File Fluence SPYDR 2X Size: (4.5 MB)
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori