Više Pogleda

Fabric Pot vaza 11 L

Redovna Cijena: 29,19 hr

Akcijska cena 21,85 hr

Na Zalihi

SKU: 1121
Proizvođač:

Redovna Cijena: 29,19 hr

Akcijska cena 21,85 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaVaze)    (VazeVaze)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Gronest Fabric Pot vaza 11 L

Fabric Pots su posude od tkanine dizajnirane za unutarnju i vanjsku upotrebu, komercijalne rasadnike, organske uzgajivače i vrtlare. Tvrtka Gronest konstruirala je tehnički napredni spremnik za uzgoj biljaka koristeći sustav "Aqua Breathe". Ovim visoko inženjerskim geotekstilom postigli su optimalnu trajnost, čvrstoću, prozračivanje te zadržavanje vlage, u jednom proizvodu. Fabric pot vaze su perive i razgradive te imaju povoljne cijene, ali kvaliteta nikada nije ugrožena. Proizvedeno u Europi.


ZAUSTAVI KRUŽENJE KORIJENA

 • Korijeni ne rastu u krugovima u posudi, što rezultira zdravijim korijenskim sustavom i živahnijim biljkama


BOLJA DRENAŽA

 • Teško je prekomjerno navodnjavanje, jer se preko tkanine protječe suvišna voda. Medij za rast sadrži samo vodu koju može zadržati


HLADNIJI EFEKAT

 • Fabric Pots ostaju hladnije od tradicionalnih ozračenih posuda i topline oslobođene kroz poroznu tkaninu


VIŠESTRUKA UPOTREBA I PRANJE

 • Fabric Pots mogu se koristiti nekoliko godina, jer se mogu nakon upotrebe oprati


METALNA KUKA

 • Pocinčana kuka služi za držanje naljepnica / etiketa i cijevi za navodnjavanje

Navodila

TEŽINA 0,068 kg
DIMENZIJE 22 x 22 x 23 cm
BOJA Crna
RUČKE Da
VOLUMEN 11 L
AQUA BREATHE Da
METALNA KUKA Da
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori