Više Pogleda

Canna Mono Calcium 1 L

Redovna Cijena: 106,00 hr

Akcijska cena 79,52 hr

Na Zalihi

SKU: 7129
Proizvođač:

Biljna tkiva optimalno su stabilizirana korištenjem Canna Mono Calcium. Stabilizira staničnu stijenku, utječe na hormone rasta i regulira transport vode i hranjivih tvari u biljci.

Redovna Cijena: 106,00 hr

Akcijska cena 79,52 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiGnojiva)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Mononutrient Canna Mono Calcium (Kalcij) 1 L

Ako vaše biljke pate od problema s nedostatkom, to bi mogao biti odgovor. Monoutrijenti su ključni za razvoj biljaka. Canna Mono Kalcij pomaže u stabilizaciji biljnog tkiva. Ovo se može koristiti sa Canna hranjivim tvarima ili bilo kojim drugim rasponom hranjivih tvari. Tkiva biljke optimalno su stabilizirana primjenom Canna kalcija. Stabilizira staničnu stijenku, utječe na hormone rasta i regulira transport vode i hranjivih tvari u biljci. Pored toga, biljka može izravno apsorbirati tekući kalcij, tako da ćelijsko tkivo odmah ojačati.

Canna Mono Calcium se može koristiti kao gnojivo s kalcijem za nadoknadu nedostatka ili kao dodatna hranjiva tvar za poticanje rasta. Ovo mineralno gnojivo sadrži 15 % kalcija (Ca) i ne sadrži kloride. Kalcij je važan element za biljke. Kalcij je između ostalog odgovoran za strukturnu i fiziološku stabilnost biljnih tkiva. Tekuće kalcijevo gnojivo biljka može odmah apsorbirati i izravno učvrstiti stanično tkivo. Tekuće kalcijevo gnojivo može se miješati s drugim gnojivima, osim u koncentriranom obliku s gnojivima koja sadrže fosfat, citrat i sulfat.


SADRŽI

 • 11,6 % Kalcijev Oksid (CaO) topiv u vodi (8,3 % Ca)


UPOTREBA

 • Da se primjenjuje kao kalcijevo gnojivo, između ostalog, u slučaju nedostatka kalcija
 • Kao dopunski lijek za poticanje rasta


DOZIRANJE

 • Razrijedite 10 - 20 ml koncentrata u 10 litara vode
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori