Merchandise Novosti Akcije

Propagatori – Zašto su toliko bitni?

Propagatori – Zašto su toliko bitni?

Propagatori bi mogli upravo biti ono što vam je potrebno za dobar početak!

Nije važno jeste li se tek počeli baviti uzgojem ili ste već dugo u tome. Osigurati pravi početak vašem sjemenu ključno je za uzgoj zdrave i produktivne biljke. S obzirom da prinos vašeg usjeva također ovisi o sjemenu, uvjeti njegovog razvoja ključni su.

Jeste li znali da korištenje visokokvalitetnog propagatora može pomoći vašem sjemenu da nikne čak 30% brže.

Jedno od rješenja je vrhunski propagator. No, što je propagator, kako djeluje i koje su njegove prednosti? U ovom ćemo članku bolje upoznati propagatore i otkriti zašto ih iskusni uzgajivači koriste.

Što je propagator?

Bez obzira na veličinu uzgoja, da li ste već pokušali uzgajati biljku kanabisa ili bilo koju drugu sobnu biljku, propagator je odlična opcija. Omogućit će vam da ubrzate klijanje sjemena, da kontrolirate okruženje i uvjete uzgoja.

Visokokvalitetni propagator omogućuje vam kontrolu uvjeta uzgoja vašeg sjemena. Pruža im sigurno, toplo i vlažno okruženje s optimalnim uvjetima, što sjemenkama omogućuje da postanu zdrave biljke s visokim prinosom.

Kako propagator djeluje?

Kada je riječ o propagatorima, izbor je raznolik. Sve ovisi o količini sjemena koju planirate uzgajati, o veličini prostora i o vašem budžetu. Propagatori zatvorena su okruženja za uzgoj koja uključuju ugrađeni termometar, LED svjetla, grijače i ventilatore.

Propagatori napajaju se baterijama ili se izravno priključuju na struju. Stoga vam omogućuju potpunu kontrolu unutar propagatora.

Sistemi autopot za vzgojo rastlin

Provjerite aktualnu ponudu propagatora. Klikni ovdje


Jeste li znali da korištenje visokokvalitetnog propagatora može pomoći vašem sjemenu da nikne čak 30% brže? To je znatno ubrzavanje kada pokušavate pokrenuti ciklus rasta tijekom cijele godine. Još jedna prednost visokokvalitetnog propagatora jest sprečavanje oštećenja vašeg sjemena uslijed bolesti ili napada insekata. Sadnice možete držati unutar propagatora sve dok ne niknu prvi listovi, a zatim ih možete jednostavno prenijeti u vašu sobu ili šator za uzgoj kako bi nastavili ostatak ciklusa rasta

Propagatori – Zašto su toliko bitni? – Zaključak

Nije važno jeste li se tek počeli baviti uzgojem ili ste već dugo u tome - propagator je izvrstan način da osigurate sve potrebno vašim biljkama. Dobro postavljenim propagatorom uštedjet ćete puno vremena i novaca, a vašim ćete biljkama osigurati sjajan razvoj i u konačnici veću kakvoću i prinos.

Ako imate bilo kakvih pitanja o propagatorima ili želite saznati više, ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.