Merchandise Novosti Akcije

Osigurajte bogat urod ovim jednostavnim savjetima!

Osigurajte bogat urod ovim jednostavnim savjetima!

Ako ne znate kako povećati urod, imamo nekoliko fantastičnih savjeta za Vas!

Kada je riječ o uzgoju bilo koje biljke, krajnji je cilj dobiti najveći mogući urod, bez obzira uzgajate li voće, povrće ili cvijeće. Na kraju krajeva želite biti na najbolji način nagrađeni za svoje napore.

Srećom, postoje nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste osigurali najbolji mogući urod.

U sljedećem ćemo članku predstaviti različite grupe proizvoda koje možete koristiti za povećanje uroda Vaše biljke, za povećanje Vašeg uroda te kako ih pravilno koristiti. Usredotočit ćemo se na tri područja – jači korijeni (stimulatori korijena), pojačivači cvjetanja (stimulatori cvijetanja) i poticatelji rasta (stimulatori rasta).

Blagodati jačih korijena

Ponudba organskih gnojil na zalogi

Pogledajte široku paletu stimulatora korijena na zalihi. Kliknite ovdje

Snažni i zdravi korijeni od temeljne su važnosti za veći urod te zdravije i otpornije biljke. Blagodati jačih korijena:

  • Jači korijeni pomažu u održavanju sustava tla i omogućuju primanje više vode i kisika. Što je sustav korijena veći, to će Vaša biljka biti zdravija.
  • Biljke s jakim korijenskim sustavom bolje će upijati neophodne hranjive sastojke za zdrav rast.
  • Biljke sa zdravim i otpornim korijenima imat će jače lišće i stabljike; time će biti otpornije na okolišne pritiske i klimatske promjene.

Kako djeluju stimulatori rasta

Kada Vaša biljka prolazi kroz vegetativnu fazu, očajnički traži različite hranjive sastojke i spojeve. Pružanje ovih vitalnih hranjivih sastojaka tijekom faze rasta idealan je način da dobijete snažnu i zdravu biljku prije nego što krene u fazu cvjetanja, s izvrsnim temeljem za stvaranje cvjetova ili pupoljaka.

Ponudba organskih gnojil na zalogi

Pogledajte široku paletu stimulatora rasta na zalihi. Kliknite ovdje

Dostupni su razni izvrsni poticatelji rasta koji su posebno osmišljeni kako bi pomogli Vašim biljkama tijekom vegetativne faze ili faze rasta. Pažljivo slijedite upute proizvođača kako biste odredili pravi trenutak poticanja rasta Vaših biljaka.

Kako djeluju stimulatori cvjetanja

Ponudba organskih gnojil na zalogi

Provjerite široku paletu stimulatora cvjetanja na zalihi. Kliknite ovdje

Pojačivači cvjetanja osmišljeni su kako bi Vašoj biljci pružili potrebnu pomoć tijekom osjetljive faze cvjetanja. Krajnji je cilj svakog ozbiljnog uzgajivača postići maksimalan urod, a postizanje visokog uroda određuje se količinom i veličinom pupoljka, odnosno cvijeta.

Ako Vašoj biljci želite pružiti najbolje, na Vašem popisu potrebnih hranjivih sastojaka svakako bi se trebao nalaziti vrhunski pojačivač cvjetanja. Pažljivo slijedite upute proizvođača kako biste odredili pravi trenutak dodavanja pojačivača cvjetanja Vašim biljkama.

Osigurajte bogat urod ovim jednostavnim savjetima! – Zaključak

Kada uzgajate bilo koju biljku, krajnji je cilj postići maksimalan urod uz najniže troškove i napore. Naime, često je dovoljno malo ulaganje kako bi se potaknuo rast Vaše biljke koji će osigurati veći urod. Ako imate proizvode koje biste preporučili ili savjete koje biste trebali podijeliti s drugim uzgajivačima, molimo da u nastavku ostavite komentar.

Priporočeni članki: