Merchandise Novosti Akcije

Održavanje Biobizz proizvoda

Koliko vremena mogu Biobizz proizvode držati otvorene?

Biobizovi proizvodi su potpuno prirodni i sadrže samo najbolje spojeve, stoga ne sadrže konzervanse. Zbog toga se preporuča brzo korištenje proizvoda nakon što ih otvorite kako biste ih učinili učinkovitijim. Ne ostavljajte ih otvorenim nakon upotrebe.

Koliko dugo mogu biti zatvoreni proizvodi Biobizz?

Biobizz proizvodi su prirodni, organski, ne-genetski modificirani organizmi (GMO) i bez konzervansa, stoga je njihov rok upotrebe kraći od kemijski proizvedenih gnojiva. Ako su proizvodi zatvoreni i ispravno pohranjeni, njihov prosječni život traje od 12 do 24 mjeseci.

Koliko dugo traju proizvodi kada se jednom pomiješaju s vodom?

Preporučljivo je koristiti pripremljenu rastopinu u roku od dva do tri dana kako biste maksimalno iskoristili tvrdne organske spojeve, prirodne sastojke i mikroorganizme.

Čuvajte ih na suhom mjestu!

Sve Biobizz proizvode čuvajte na suhom, tamnom mjestu (daleko od izravne sunčeve svjetlosti) s niskom vlagom i prosječnom temperaturom od 18 stupnjeva. Nemojte ih držati u hladnjaku!

Bio·Bloom gnojivo sadrži optimalnu mješavinu dušika, fosfora i kalija zajedno s enzimima i aminokiselinama koji djeluju zajedno u savršenom skladu sa tlom. Elementi u tragovima i hormoni biljnog podrijetla također su dodani, kako bi pomogli u stvaranju moćnih cvjetnica.

Bio·Bloom je neovisno gnojivo koje se može koristiti od cvatnje do žetve. Možete ga dodati u zemlju ili obogatiti medij za rast kao što je Coco Mix. Biobizz savjetuje 2-4 ml Bio·Bloom-a na 1 litru vode. Za najbolje rezultate, slijedite tablicu hranjenja na ambalaži.

Postoje odlični razlogi za upotrebu ovog 100% organskog poticatelja. Sadrži sastojke koji mogu pomoći u povećanju stvarne veličine i težine konačnog proizvoda, poboljšava unos hranjivih tvari i koristeći Top·Max, dobivamo slatki i nježni okus usjeva. Top·Max se može koristiti tijekom cijelog razdoblja cvjetanja i posebno dobro djeluje u kombinaciji s Biobizz supstratnim mješavinama. U prvim tjednima rasta preporučujemo dozu od 1ml po litri vode. Izuzetno je učinkovit zbog huminskih kiselina koje sadrži.

Glavni izvor toga je drevna supstanca u zemlji koja se zove Leonardit. Potječe iz prapovijesnih stabala i vegetacije koja je procvjetala u razdoblju karbonizacije prije 300 milijuna godina. Fulvinske kiseline potječu iz bogatih naslaga humičnih depozita koje se nalaze duboko u tlu. Njihov prirodni električni naboj privlači hranjive tvari i minerale prisutne u mikrobiološkoj osnovi tla. Huminske i fulvinske kiseline zajedno rade na povećanju energije u starim biljnim stanicama i istodobno stimuliraju nove.

Vaše biljke će se radovati punoj svestranoj nirvani s Bio·Heaven boosterom. Sadrži pažljivo odabrane biološke stimulanse, kao što su aminokiseline - osnovni sastojci proteina i enzima, koji su bitni za strukturu i metabolizam biljke. Kao rezultat toga, ovaj posebno dizajnirani energetski booster ne samo da poboljšava učinke hranjivih tvari u svim folijarnim sprejevima i mješavinama gnojiva, već i oslobađa toksine povećavajući antioksidativni sustav i poboljšavajući proizvodnju klorofila.

Bio·Heaven se može koristiti tijekom razdoblja rasta i cvatnje u svakoj vrsti supstrata, mješavini kokosa i hidrosustava. Kada koristite All·Mix ili Light·Mix, idealna doza počinje s 2 ml i polako se povećava na 5 ml na 1 litru vode. Bio·Heaven također potiče enzimsku aktivnost i brzu apsorpciju hranjivih tvari, dok povećava razinu esencijalnih makro i mikro-hranjivih tvari. Biljke su također sposobnije zadržati vlagu, a time i manje stresa zbog nje. Bio·Heaven je također izniman izvor ugljične kiseline za mikroorganizme u tlu.