HiGrade - džepni vrtlar

HiGrade daje potrošačima mogućnost, da pažljivo pređu na pametniju potrošnju, tako da odmah testiraju svoje biljke uz pomoću pametnog telefona.

HiGrade komplet

HiGrade tester i mobilna aplikacija pretvaraju vaš pametni telefon u moćan analitički alat, koji omogućuje algoritmima otkrivanje mikroskopskih elemenata na vašoj biljci, kao što su trihomi. Tester se lako prilagođava objektivu svih modela pametnih telefona i ima povećanje od 30x i LED osvjetljenje, koje nudi idealan uređaj za točne fotografije, kao što su makro snimke. Svaka snimljena fotografija odmah se analizira patentiranim algoritmima za otkrivanje stanja i snage THC-a vaše biljke.

Pouzdan sustav analizira biljke različitih sojeva, metode kultivacije i uređaje za hvatanje. Da bismo iskoristili puni potencijal testera, potrebno je instalirati besplatnu HiGrade aplikaciju s pristupom sveobuhvatnoj bazi podataka algoritama. Aplikacija je dostupna za sustave iOS i Android.

                                                                           


Upoznajte potencijal svoje biljke

HiGrade vam omogućuje, da odmah testirate izravno s pametnog telefona u samo nekoliko sekundi. Bez obzira želite li provjeriti razinu tvari u vašem pogonu, dijagnosticirati moguće probleme ili biti pažljiviji prema biljki, HiGrade je pravi džepni laboratorij za testiranje biljaka. 3 fotografije su dovoljne za određivanje zrelosti biljaka i procjenu vremena berbe.

Počnite kultivirati profesionalno 

Dobijte stručne savjete važne za vašu biljku, optimizirajte vrijeme žetve, uravnotežite hranjive tvari, uništite štetočine i drugo. Sve što trebate napraviti je fotografirati biljku u načinu "Grower" i ekipa stručnjaka HiGrade, će dijagnosticirati vašu biljku i savjetovati vas o pravom rješenju.

O ekipi HiGrade

HiGrade tim sastavljen je iz biologa i stručnjaka za umjetnu inteligenciju, sa sinergijskim sposobnostima u razvoju algoritama i dijagnostike biljaka. Zahvaljujući njima, pružaju nam personalizirane savjete i dijagnostiku.

HiGrade komplet sadrži:
- 1x HiGrade aktivacijski kod aplikacije
- 1x HiGrade tester

Upotreba:
- Povećanje od 30x
- LED rasvjeta
- Za sve standardne pametne telefone
- Baterije su uključene