Više Pogleda

Azerwing Medium Anodized 86 %

Redovna Cijena: 500,44 hr

Akcijska cena 375,33 hr

Na Zalihi

SKU: 6090
Proizvođač:

Profesionalni reflektor za indoor uzgajivače Prima Klima Azerwing Medium Anodized pogodan je za MH i HPS žarulje i osigurava homogenu raspodjelu svjetlosti bez vručih mjesta.

Redovna Cijena: 500,44 hr

Akcijska cena 375,33 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaRasvjeta)    (RasvjetaReflektori)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Reflektor Prima Klima Azerwing Medium Anodized 86 %

Prima Klima Azerwing reflektor sa E40 grlom, pogodan za HPS & MH žarulje, osigurava homogenu distribuciju svjetlosti bez vrućih mjesta. Reflektorsko krilo Vega je jedinstveni sustav s 4 sloja PVD, refleksijom od svjetlosti do 86 %. Azerwing nije samo kopija reflektora Adjust A Wings, već u mnogim slučajevima poboljšana verzija. Ne samo da se držač žarulje namješta na visinu, već također može biti nagnut pod kutom da biste i dalje točno podesili svjetlost vašim biljkama. Azerwing izdanje posebno je namijenjeno za upotrebu sa 1 x 1000 W, 2 x 400 W ili 2 x 600 W žaruljama. Uz Azerwing isporučuju se dva držača / grla za žarulje. Reflektor se sastoji od dva "krila" s ultra finom tućenim ("hammered") profilom, koji povećava reflektirajuću površinu. Dva krila povezana su trokutastim reflektorom. Ovaj trokutasti reflektor iznad žarulje ravnomjerno dijeli svjetlost na ostatak površine reflektora. Svjetlo je sada rasprostranjeno u većim prostorima. Trokut također sprječava stvaranje vrućih mjesta. Tračnica ("rail"), na kojoj su spojene ploče, daje čvrstu i 100 % simetričnu konstrukciju. Osim toga, tračnica ("rail") djeluje kao rashladna reflektora i dobro se uklapa za pričvršćivanje Azerwinga u vaš growbox ili drugi prostor.


SVOJSTVA

 • Grlo ("fitting") sa beskonačnim podesivanjem nagiba
 • Reflektor s akutnim kutom za maksimalnu svjetlinu
 • Stabilna tračnica ("rail") za savršenu simetriju, optimalno hlađenje i fleksibilnu ugradnju

Navodila

PROIZVOĐAĆ Prima Klima
MODEL Azerwing Medium Anodized 86 %
TVORNIČKA OZNAKA LA55-A
POGODNO ZA ŽARULJE 400 W i 600 W (1000 W MAX!)
MATERIJAL Eloksiran aluminij
ODBOJ SVIJETLOSTI 82 %
TEŽINA (neto) 900 g
TEŽINA (bruto) 1,76 kg
DUŽINA 550 mm
ŠIRINA ~500-710 mm
VISINA ~150-200 mm
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 50 €
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori