Nemojte propustiti vruće ljetne promocije! Do -50% na SJEMENKE KONOPLJE + BESPLATNA POŠTARINA. VEČ ...

Više Pogleda

Atami B-Cuzz Cocos Substrate 50 L

Redovna Cijena: 96,51 hr

Akcijska cena 72,33 hr

Na Zalihi

SKU: 3217
Proizvođač:

Atami B-Cuzz Cocos Supstrat je visokokvalitetni 100 % prirodni kompost sastavljen od kokosovih vlakana.

Redovna Cijena: 96,51 hr

Akcijska cena 72,33 hr

Izjednačimo cijenu

Pronašli ste bolju cijenu? Pošaljite nam bilo kakav dokaz da ste pronašli bolju cijenu i mi ćemo je izjednačiti te uz nju dodati poklon. Uvjeti poslovanja.


Kategorije proizvoda:  (HempatiaGnojiva i supstrati)    (Gnojiva i supstratiKokosovi supstrati)    (HempatiaAkcije)  

Detalji

Supstrat Atami B-Cuzz Cocos Substrate 50 L

Visokokvalitetni kompost koji se sastoji od kokosovih vlakana ekstrahiranih iz mezokarpa kokosa. To je 100 % prirodni proizvod. Cocos Substrate je dizajniran tako, da se može odmah upotrijebiti. Sadrži osnovno biljno gnojivo. Preporuča se za nošenje hranjivih tvari nakon gnojidbe. Atami Cocos je kompost koji može pohraniti hranjive tvari koje su stalno dostupne biljkama.

Proizvodi se pod kontroliranim uvjetima, što je osiguranje kvalitete i pruža mogućnost višestrukog korištenja. Cocos Substrate može apsorbirati puno vode u kratkom vremenu i također može brzo i obilno isporučiti vodu. Korijeni također imaju obilje dostupnog kisika, koji ih drži aktivnim. Unatoč nedostatku preostale vode, uvijek postoji dovoljno vlage za biljku.


ZNAČAJKE

 • Zračna struktura
 • Kokos visoke kvalitete
 • Optimalan razvoj korijena

Navodila

PROIZVOĐAĆ Atami
TIP Kokos 
UPOTREBA Vanjska i unutrašnja
TEŽINA 16 kg
NPK 11 - 27 - 8
pH (H2O) 5,5 - 6,5
EC (μS/cm) 800 - 1000
NPK gnojivo kg/m3 0,5
ORGANSKE TVARI (% suhih tvari) 90 - 93 %
SUHE TVARI (DS) (%) 19 - 20 %
FRAKCIJA PORA (%) 93 %
ZADRŽAVANJE VODE (ml/gram DS) 8
VOLUMEN 50 L
 • DOSTAVA GRATIS za kupnju iznad 41 € (bez PDV)
 • NEMA dodatnih PROVIZIJA kod OTKUPNINE
 • Mogućnost plaćanja OTKUPNINE u GOTOVINI ili KARTICOM


Načini dostave:

 • Hrvatska Pošta
 • Hrvatska Pošta POSTE RESTANTE (Preuzimanje u poštanskom uredu bez obavijesti pošte)  
 • GLS
 • Preuzimanje u tvrtki, svaki radni dan od 8.30 do 18.00 s prethodnom najavom.  

Pošiljku šaljemo preporučeno s otkupnom vrijednošću. Pošiljka se šalje putem Pošte Slovenije, što označi da će vam pošiljku dostaviti lokalni poštar. Ako se tijekom radnog vremena poštara nalazite kod kuće, poštar naplaćuje otkupninu prilikom izdavanja paketa. U slučaju, da niste kod kuće, poštar u poštanskom sandučiću ostavlja obavijest o paketu, kojeg možete preuzeti u vašem najbližem poštanskom uredu i platite otkupninu.

Kod plaćanja nakon preuzimanja pošiljke sa gotovinom ili karticom, Pošta Slovenije ili GLS zaračunaju troškove plaćanja prema vrijednosti otkupnine. Kupci za proizvode Hempatia.si ne plaćaju provizije!

Nakon isplate, naručeno blago kupcu se dostavlja u skladu s pravilima i cijenom dostave. Cijena dostave u druge zemlje (osim Slovenije i Hrvatske) izvede se uz dodatni doplatak, kojeg kupcu pošaljemo na elektronski naslov.


 • NAKON PREUZIMANJA S OTKUPNINOM
 • S KREDITNOM ILI DEBITNOM KARTICOM
 • PO PREDRAČUNU
 • GOTOVINSKO u tvrtki  


Plaćanje nakon preuzimanja izvede se u gotovini ili s karticom u kurirskoj službi, uredu dostavne službe ili na paketomatu odnosno drugim mjestima preuzimanja bez dodatnih provizija.

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom moguće je uz MasterCard, Visa i Diners. Nakon odabira »Plaćaj sad« u »sažetku narudžbe« na www.hempatia.si, automatski se otvara sigurno polje za plaćanje s karticom. Sigurnost jamče sustavi kartice (Verified by Visa i SecureCode (MasterCard)). Upišite tražene podatke: vlasnika kartice, broj kartice (upišite bez razmaka), CVD kod (troznamenkasti kontrolni broj, koji se nalazi otisnut na poleđini kartice u prostoru za potpis) i datum vrijednost kartice. U slučaju neovlaštene upotrebe vaše kartice prilikom kupnje slijediti upute, koje određiva izdavatelj kartice i odmah nas obavijestite.

Plaćanje prema predračunu vrši se na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bankovni prijenos na  Banka NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ili Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Nalog će biti izvršen nakon prijema uplate na TRR tvrtke. Za bržu obradu, potrošač može dostaviti kopiju izvršne uplate na e-mail adresu.Postavite pitanje o proizvodu

Zatvori